Снимка за 'Servant': Обновен за четвърти сезон!

'Servant': Обновен за четвърти сезон!

 Свръхестествената драма ‘Servant’ е подновена за четвърти сезон, който ще е и финалният за продукцията. Това със сигурност бе очакван развой на събитията, но въпреки това сме убедени, че феновете по цял свят няма да се зарадват на тази новина. Ето и няколко думи по случай тази новина:

“През пандемията очертах целия сериал и разбрах, къде искам да приключи и колко епизода ще бъде. Това ме доведе до 40, като бройка.” Са думите на изпълнителният продуцент M. Night Shyamalan.

 Какъв е сюжетът на сериала?

‘Servant’ проследява живота на двойка от Филаделфия, която оплаква неописуемата трагедия причинила разпад във връзката им и отворила врата към мистериозна сила, която влиза в дома им. Една свръхестествена драма, която разтърси множество сърца със своята непредсказуемост.

 Какъв ще е актьорският състав?

Част от завръщащия се актьорски екип включват: Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free и Rupert Grint, а новото попълнение в състава е Sunita Mani. Очаквайте скоро и пълен списък с актьорския състав на ‘Servant’ и дали ще има други нови попълнения.

Какъв е продуцентският състав на сериала?

‘Servant’ е с изпълнителни продуценти в лицето на: Shyamalan, Basgallop, Jason Blumenthal, Todd Black, Steve Tisch, Ashwin Rajan и Taylor Latham. Зад продукцията седят Escape Artists и Blinding Edge.


Публикувано на 15.12.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Servant

Една двойка от Филаделфия, която оплаква неописуема трагедия, създала срив в семейството им и отворила врата към мистериозна сила, която е влязла в дома им. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации