Снимка за 'City On Fair': Ново по Apple Tv+

'City On Fair': Ново по Apple Tv+

 Скоро към семейството на Apple Tv+ ще се присъедини още една вълнуваща продукция - 'City On Fire', по едноименната книга, а всеки добър сериал се нуждае и от еквивалентно талантливи актьори, за това и не е изненада, че избран за главна мъжка роля ще е Wyatt Oleff.

 Какъв ще е сюжетът на 'City On Fire'?

 Историята ще се върти около убийство, сигурно ще си кажете, че ще е поредният еднотипен сериал, но много ще сгрешите с тази мисъл. 

 Младата Саманта е сама, няма свидетели на убийството, а и липсват улики. Четвърти юли и Сентръл Парк. Момичето си е тръгнало от концерт на бандата на свои приятели, като единственото което казва е, че скоро ще се върне, но първо трябва да се срещне с някого. Така и не се връща. Докато тече разследването ситуацията се оказва много по-сложна от колкото някой е предполагал, Саманта е тясно свързана с поредица от горски пожари. Музикалната сцена на града и богаташко семейство, занимаващо се с недвижимо имущество, ще се пържат на бавен огън, докато всичките им тайни излизат на бял свят.

 Каква ще е ролята на Wyatt Oleff?

 Актьорът ще игра ролята на приятел на Саманта, който все още се опитва да се справи със смъртта на баща си, загинал само две години по-рано в инцидента 9/11, а сега, след убийството на приятелката си, няма да се спре пред нищо за да разбули мистерията около този жесток акт.

 Кой ще оглави продукцията?

 Josh Schwartz и Stephanie Savageare ще са сценаристи, на всички осем епизода, както и шоурънъри, и изпълнителни продуценти. Зад тях, както и зад другия изпълнителен продуцент - Lis Rowinski, седи Fake Empire. Сериалът е продуциран от Apple Studios.



Публикувано на 02.11.2021 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации