Снимка за Силвестър Сталоун получава главна роля в сериала 'Kansas City'!

Силвестър Сталоун получава главна роля в сериала 'Kansas City'!

Силвестър Сталоун се мести на малкия екран! Актьорът, най-известен с ролята си в 'Rocky' (1977, спечелил Оскар за Най-добър филм!), най-накрая ще работи и с телевизията! Той ще участва в сериала на Тейлър Шеридан и Терънс Уинтър 'Kansas City' за Paramount+.

Това е първата му главна роля в телевизионен сериал, като досега е бил единствено гост звезда в класически сериали като 'Police Story' и 'Kojak' през 70-те години, както и по-нови като 'This is Us'.

'Kansas City' събира заедно Шеридан и Уинтър, едни от най-добрите режисьори в телевизията. Шеридан стои зад успешни продукции като 'Yellowstone', 'Mayor of Kingstown' и '1883', а Уинтър е човекът 'The Soprason' и 'Boardwalk Empire'.

101 Studios и MTV Entertainment Studios ще продуцират шоуто.

Историята разказва за италиански гангстер, игран от Сталоун, който е принуден да се премести на най-неочакваното място - Канзас Сити, Мисури. Действието се развива в настоящето, легендата Сал (Сталоун) трябва да изцяло да преобърне своето традиционно италианско мафиотско семейство, за да се впише в живота в модерния Канзас Сити. Там той среща нищо неподозиращи герои, които ще го придружат по неговия нетрадиционен път към властта.

Уинтър, Шеридан, Сталоун и Брейдън Афтъргууд ще бъдат ексклузивни продуценти на проекта, заедно с Дейвид С. Глейсър, Рон Бъркъл и Боб Уари. Кои ще са сценаристите все още не знаем.

Сталоун и до ден днешен е една от най-големите звезди на Холивуд, от десетилетия насам, участвал в иконични поредици като 'Rambo' и 'Expendables'. 'The Expendables 4' ще излезе тази година и ще бъде последният от тази поредица за Сталоун. Други от настоящите му проекти са 'The Suicide Squad', 'Samaritan' и 'Guardians of the Galaxy 3', които ще излезе през 2023 година.

Публикувано на 07.12.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации