Снимка за 'Star Wars' - Обяснение на връзката между всички 11 нови продукции!

'Star Wars' - Обяснение на връзката между всички 11 нови продукции!

 Понякога и за най-големия фен хронологията на сериалите и филмите може да е объркваща, особено на толкова мащабен франчайз като 'Star Wars'. В тази статия ще се опитаме най-достъпно да ви обясним взаимовръзките на продукциите.

 1. 'The Bad Batch'

  Това е спиноф на 'Star Wars: The Clone Wars', а името е взето от един от епизодите. Става въпрос за Клонинги 99, които са малко по-различни от събратята си, с това, че са модифицирани и имат много уникални умения. Премиерата бе на 04.05.2021г.

 2. 'The Book of Boba Fett'

 В сцената след кредитите от финала на втори сезон на 'Mandalorian' бяха разкрити логото и заглавието за чисто новия спиноф на Боба Фет, подходящо озаглавен 'The Book of Boba Fett'. Боба Фет беше възстановен като персонаж в сагата на 'Star Wars' благодарение на втори сезон на 'Mandalorian', след потвърждение, че по някакъв начин е оцелял при пътуването си в ямата Сарлак от 'Return of The Jedi'. Известният ловец на глави се присъедини към Дин Джарин при спасяването му на Грогу от  Моф Гидиън, преди той и Минг-На Уен Феннек Шанд да тръгнат по своя път, като унищожиха останалите прислужници на Джаба на Татуин. Каквито и да са приключенията на двойката, ще бъдат разкрити в „The Book of Boba Fett“.  Премиерата ще е през декември 2021г.

 3. 'Obi- Wan Kenobi'

 Любимият джедай, на всички, се завръща със свое собствено шоу. Вече официално озаглавен 'Obi- Wan Kenobi' (прост, но ефектно), Disney разкрива, че историята на джедаите ще започне 10 години след 'Revenge of the Sith', докато Оби-Уан наблюдава младия Люк Скайуокър в Татуин. Премиерата ще е през 2022г.

 4. 'Andor'

 Още един герой от 'Star Wars' ще получи свое собствено предаване. Касиан Андор е харизматичен бунтовник- шпионин, в чиято история и подвизи тепърва ще задълбаем. Премиерата ще е през 2022г.

 5. 'The Mandalorian', трети сезон

  Чуха се много противоречиви мнения за това дали трети сезон на този сериал и 'The Book of Boba Fett' ще се движат паралелно или Боба Фет ще заеме мястото на 'The Mandalorian' в календар. Второто предположение се оказа вярно. Премиерата ще е през 2022г.

 6. 'Ahsoka'

  Асока също ще получи своята светлина на сцената, ще се разкаже историята след напускането 'и на порочния джедайски кръг. Не очаквай много сезони, продукцията ще е ограничена и може би ще приключи само с един сезон. Премиерна дата не е известна.

  7. 'Rangers of The New Republic'

  Това е вторият спиноф на 'The Mandalorian', тук ще проследим падението на Империята в 'Return of The Jedi', бунтовниците ще опитат да създадат Нов световен ред, който ще бъде разрушен в 'The Force Awakens', но не мислете все още върху това. Премиерна дата не е известна.

  8. 'The Acolyte'

 Още през февруари Дисни представи нова гама от истории за Междузвездни войни, базирани около Висшата Република, и поставени 200 години преди Фантомната заплаха. Започвайки в началото на 2021 г. (ставайки жертва на закъсненията на COVID-19), историята на Висшата Република намира Ордена на джедаите в техния разцвет и е вплетена в романи, комикси, аудио истории и манга, получавайки признание от фенове и критици. В момента няма много информация за проекта. Премиерна дата не е известна.

  9. 'Lando'

 Още една самостоятелна история, ще разгледаме живота на Ландо, който по природа е оцеляващ и винаги успява да се приземи на краката си. Премиерна дата не е известна.

 10. 'Star Wars: Visions'

 Франчайза на продукцията наистина са помислили за всички фенове! Този път има нещо и за аниме феновете. Новата поредица ще се състои от десет епизода, които ще разказват различни истории от Вселената на 'Star Wars', те ще бъдат нарисувани в японски стил от някои от най- известните студиа. Премиерна дата не е известна.

 11. 'A Druid Story'

 Любимото друидско дуо, на всички, ще получи свое шоу, а там ще има и нова, все още неизвестна, нова звезда! Премиерна дата не е известна.


 Обещаваме да актуализираме информацията за предстоящите продукции!

Публикувано на 06.05.2021 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации