Снимка за 'The Devil In The White City': Какво са ни подготвили Киану Рийвс, Леонардо ди Капри и Мартин Скорсезе?

'The Devil In The White City': Какво са ни подготвили Киану Рийвс, Леонардо ди Капри и Мартин Скорсезе?

 Някои актьори, просто, са пълни с изненади. Ето го Киану Рийвс, още не е излязъл от Матрицата, а вече се насочва към Световтото изложение през 1893г.!

 Съвсем скоро разбрахме, че звездата на “Матрицата” води задълбочени преговори за участие в адаптацията на Hulu – ‘Devil In The White City’, по книгата, от 2003 година, на Ерик Ларсън.

 Какъв е сюжетът на лимитирания сериал?

 Историята се върти около разказ за двама мъже, архитект и сериен убиец. Техните съдби да завинаги свързани от Световното изложения в Чикаго през 1893 година. Даниел е брилянтен архитект, който кипи от желание да постави своя от печатък на Земята, а Хенри е красив и лукав лекар, който е създал “Замъкът на убийствата” с една единствена цел – да съблазнява и измъчва млади жени. Историята повежда зрители на разходка сред убийства, романтика и мистерия през златните години.

 Какъв е продуцентският състав?

 Това, всъщност, е една доста обширна тема. Сериалът премина през множество фази на разработка, още от далечната 2010 година, когато Леонардо ди Каприо купи правата на книгата от Ерик Ларсън. Проектът, в началото, бе с директор в лицето на Мартин Скорсезе.

През 2019 година, Hulo обявиха, че те разработват този високобюджетен сериал, но ди Каприо и Скорсезе продължават да са част от него, като изпълнителни продуценти рамо до рамо с: Рик Йорн, Сам Шоу, Дженифър Дависон и Стейки Сер. Тод Фийлд ще е директорът на първите два епизода.

 Със сигурност имена като Скорсезе, ди Каприо и Рийвс не са за подценяване – доказани професионалисти в областите си, съответно очакваме един фантастичен сериал, който наистина да ни остави без думи.


Публикувано на 05.01.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации