Снимка за Only Murders in the Building: Пол Руд става официална част от сериала!

Only Murders in the Building: Пол Руд става официална част от сериала!

Нов герой на хоризонта!

Сигурни сме, че сте се зарадвали, когато Пол Руд се появи, изненадващо, в края на втори сезон – кой не би? Е, имаме чудесни новини, актьорът става официална част от сериала и ще ни радва през трети сезон, в ролята на Бен Гленрой.

Бен е водещият актьор в Бродуей мюзикъла на Оливър Путнам, който пада мъртър на сцената, точно преди завесите да се вдигнат и шоуто да започне. Минути преди това, виждаме Гленрой да общува с Чарлз-Хейдън Савидж, ситуация, която умишлено е толкова неясна и лаконична, според създателя на продукцията – Джон Хофман.

Хофман ни позволи да надникнем зад кадър и да разберем как е протекло прослушването на ролята.

“Всички сме негови фенове. Но, също така, Пол има близки взаимоотношения с Мартин Шорт и е работил по друг филм със Селена Гомез, която го обожава. Но тласъкът беше това, че Пол се прекланя пред Стийв Мартин от малък, всички тези причини доведоха до този голям въпрос. Питахме се, има ли някъде свят, най който голяма филмово звезда да дойде и да играе пет минути във финала на сезона? Но, най-важното, когато стигнем до снимане на трети сезон, много, много месеци по-късно, ще може ли да е на разположение, защото сега той специален вид жертва в нашето шоу? Трябва да имаме време с него, дали ще се завърне и играе с нас в трети сезон? Пол Руд, незабавно, каза “да”!”

Също така, Хофман ни открехна и вратичката към разговора между Бен и Чарлз, преди Гленрой да умре на сцената. Дали може да е било просто игра? Двойката често говори за “нея”, примерно, когато Бек казва “Стой далеч от нея!”.

“Събитията на сцената се развиват след едногодишен скок през времето, което е вълнуващо за шоуто, защото е вид забавен рестарт. Гледаме на сезон 1 и сезон 2, като на две сестри, съответно, персонажите усещат, че имат място да дишат, а ние можем да наваксаме и да научим какво се е случвало през тази година. Те са запратени в нов микс, микс с нова група от хора около театъра и мечтаната продукция на Оливър, и всичко това взето заедно. Колкото повече вървим към този сезон, толкова по-вълнуващо се усеща той.”

И още една порция загадъчност от Хофман:

“Но, освен това, загадъчната връзка между Чарлз и Бен е онова, което ще разкрием в трети сезон. Има доста остри неща, които Чарлз казва на Бен. Видно е, че между двамата актьори се е настанило голямо напрежение за тяхното представяне пред Бродуей, а източникът на напрежението ще бъде разкрит в трети сезон. Има някои неща, които Чарлз казва, като “Знам какво направи!” и “Стой далеч от нея!”, всичко това води към онова, което ни очаква в следващия сезон. Ако има нещо, за което да се хванем тук, то това е “нейната самоличност.””


Публикувано на 24.08.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Only Murders in the Building

Трима непознати, които до един са обсебени от мистериите, сами се оказват заплетени в една, след като техен съсед е намерен мъртъв. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации