Снимка за 'The In Between': Премиерна дата и сюжет!

'The In Between': Премиерна дата и сюжет!

  Очаквай голяма доза романтика на 11-ти февруари, малко преди най-романтичния ден от годината. Филмът ‘The In Between’ звучи като подходящ за гледане от влюбени двойки, или поне Paramount+ залагат на това.

  Какъв е сюжетът на филма?

  Филмът е свръхестествена любовна история, която се върти около тийнейджърката Теса, която след дългите години, в които е подмятана по домове за сираци, не вярва, че заслужава своята любовна история. Всичко се променя когато среща Скайлър, завършващ ученик от съседния град – един истински романтик. Сърцето ‘и започва да се разтваря за любовта, но много скоро е прободена от ужасяваща болка – Скайлър загива в катастрофа, в която Теса оцелява. Теса започва да търси отговори за инцидента, а в един момент започва да вярва, че Скайлър прави опити да се свърже с нея от отвъдното. С помощта на най-добрата си приятелка, Теса прави опит да се свърже със Скайлър, за един последен път, отчаяна да даде на любовната им история епичния край, който заслужа.

  Какъв е актьорският състав?

  Joey King участва и продуцира филма. Участват също: Kyle Allen (West Side Story), Kim Dickens (Gone Girl), John Ortiz (Silver Linings Playbook) и Celeste O’Connor (Ghostbusters: Afterlife).

  Какъв е продуцентският състав на филма?

 Филмът е продуциран от: Robbie Brenner (Dallas Buyers Club), Andrew Deane (The Double) и King. Изпълнителни продуценти са -  Marc Klein и Jamie King.

 Трейлър:


 


Публикувано на 14.01.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации