Снимка за 'Зло' - подновен за 4-ти сезон!

'Зло' - подновен за 4-ти сезон!

'Paramount Plus' се обадиха на Мишел и Робърт Кинг за нов 4-ти сезон на 'Evil' - обичаното от критиците дуо са готови да се впуснат в нови приключения с уникалното трио, което разследва различни свръхестествени събития.

Сериалът започна по CBS и в момента третият сезон е достъпен на канала. Нови епизоди от общо 10-те излизат всяка седмица в неделя.

''Evil' продължава да разраства своето влияние както върху критиците, така и върху феновете. Третият сезон в момента има 100%-ов рейтинг в Rotten Tomatoes и постоянно е в топ 5 най-гледани оригинални сериали', каза Никол Клеменс, президент на Paramount +. 'Не можем да сме по-развълнувани за това, което Робърт и Мишел планират да ни разкажет в 4-тия сезон и също така нямаме търпение да видим как ще ни го представи невероятния актьорски състав.'

Третият сезон на 'Evil' започна с ново назначения свещеник Дейвид и неговата целувка с Кристен - психоложката му и помощник в разследването на престъпления. В сериала участват Майк Колтър, Асиф Мандви, Майкъл Емерсън, Кристин Лати, Кърт Фюлер, Андреа Мартин, Бруклин Шук, Скайлър Грей, Мади Кроко и Далая Кнап. Шоуто е продуцирано от CBS Studios и King Size Productions, а изпълнителни продуценти са отново Робърт и Мишел, заедно с Лиз Глотцър, Рокни О'Банън и Нелсън МакКормик.

Публикувано на 07.07.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Зло (Evil)

Скептичният психолог Кристен Акоста обединява усилия с Давид Акоща, който се обучава за католически свещеник, който да разследва необясними мистерии за църквата, включително предполагаеми чудеса, демонични обладавания и други свръхестествени явления. Работата им е да преценят дали има логическо обяснение, или дали има нещо наистина свръхестествено, изследвайки произхода на зло по границата между науката и религията. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации