Снимка за 'The Orville: New Horizons': Промяна в премиерната дата и нов sneak peek!

'The Orville: New Horizons': Промяна в премиерната дата и нов sneak peek!

  Феновете на приключенския сериал ‘The Orville’, ще трябва да изпитат търпението си още съвсем малко, преди да се насладят на най-новия сезон от продукцията - ‘The Orville: New Horizons’. Както знаете, сериалът се премести от FOX в Hulu, повтаряме го отново, за да няма изненадани. 

  От продукцията, все пак, решиха да зарадват феновете с един тийзър, за да ги подготвят за предстоящото. Във видеото, което можете да гледате най-долу, ще видите, че премиерната дата, която беше насрочена за март месец, се измества за юни. Това не е голяма изненада, като имаме предвид пандемията, но се надяваме да е финалното решение. 

 ‘The Orville: New Horizons’ е първият сезон на сериала от 2018-та. Снимачният процес започна още през октомври, 2019-та година, но бе забавен, заради пандемията. 

  Сет Макфларън отправи обръщение към феновете на сериала, по случай поредното отлагане на премиерата: 

  “До всички фенове на Orville: Благодарим ви, че бяха толкова търпеливи към нас, докато се опитвахме да навигираме снимачния процес във времена на пандемия. Както често се случва, позицията на нашето шоу отново бе сменена, но това не е феномен в бързо променящата се телевизионна индустрия. Това означава, че чакането ще се удължи, още малко и ще се подготвяме за премиера през юни. Винаги сме обещавали телевизионни преживяване, което ще си заслужава чакането и не се отмятаме от това. С този тийзър ви даваме да вкусите част от онова, което предстои. Това са първите минути от началните кадри на сезона.” 

  Какъв е сюжетът на сериала? 

  Действието се развива 400 години в бъдещето. Новият сезон ще открие екипа на U.S.S. Orville, който продължава своята изследователска мисия и лавира между мистериите на вселената и своите собствени, вътрешни, настроения и връзки. 

  Какъв е актьорският състав? 

  Макфларън ще влезе, отново, в своята роля, рамо до рамо с: Адриан Палики, Пени Джералд, Скот Граймс, Питър Макон, Дж. Лии, Марк Джаксън, Чад Колман, Джесика Жор и  Анн Уинтърс. 

   Кой седи зад продукцията? 

  ‘The Orville’е продукцията на 20th Television и Fuzzy Dorr, създадена и написана от Макфларън, който е и изпълнителен продуцент, заедно с Бранън Брага, Дейвид Гуудман, Джон Касар, Джейсън Кларк и Хауърд Грифит. 

  Премиерната дата е 02.05.2022г.! 

  Тийзър



Публикувано на 13.02.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации