Снимка за 'Futurama': Джон Димаджо се завръща в ролята на Бендър!

'Futurama': Джон Димаджо се завръща в ролята на Бендър!

 Научно-фантастичния анимационен сериал, дело на Мат Гронинг и Дейвид Коен, ‘Futurama’, ще се завърне с чисто новия епизоди през 2023-та, по Hulu. Добрите новини за феновете на култовата анимация не свършват до тук, Джон Димаджио подписа сделка с продукцията и отново ще озвучи любимия герой, на малки и големи, робот Бендър, както и на някои други персонажи, в предстоящото съживяване на сериала, което ще се състои от 20 епизода!

 Новините за завръщането на Димаджио идват три седмици след обявлението, че ‘Futurama’ може да продължи без неговото участие. Вярната фен база на ‘Futurama’ засипа социалните мрежи с недоволството си, всички демонстрираха своята любов към Димаджио чрез #bedergate. 

 Официалното подновяване на продукцията, от Hulu и 20th Television Animation, ни наведе на мисълта, че ще бъде намерен друг озвучител за персонажа Бендър, но това и така на се случи.

 Изявление на Джон Димаджио:

 “ЗАВЪРНАХ СЕ, СКЪПА! Толкова съм благодарен за любовта и подкрепата, която получавах от феновете и колегите си през цялото време (особено на съпругата си Кей) и не нямам търпение да работя отново със семейството на ‘Futurama’. #Bendergate официално приключи, моето да го сложите най-отзад в шкафа, някъде до коледната декорация, или в онзи кухненски шкаф, който събира всички стари боклуци, които събирате, или пък в дори в някой буркан. Каквото работи за вас, не ме интересува, схващане идеята. ЗАВЪРНАХ СЕ, СКЪПА! УХАПИ БЛЕСТЯЩИЯ МИ МЕТАЛЕН ЗАДНИК!”

 Какъв е сюжетът на ‘Futurama’?

 Сериалът се фокусира върху живота на Филип Фрай, 25-годишен доставчик на пица, който инцидентно се замразява на 31-ви декември, 1999-та година, а след това се събужда 1000 години по-късно, с шанс за ново начало в живота и нова група от разнообразни приятели, които включват – Лийла, сурова, но и чаровна едноока капитанка на кораб и Бендър, робот, който притежава човешки качества.

 Изявление на Мат Гронинг:

 “От първия миг на прослушването на Джон Димаджио, през миналия век, знаехме, че сме намерили нашия Бендър. Е, поздрави за всички от ‘Futurama’. Всички се завръщаме, скъпа!”

 Изявление на Дейвид Коен:

 “Джон Димаджио може и да е чудесен робот, но е и прекрасно човешко същество. Не много хора, или машини, могат да кажат това. За четвърти път, е вълнуващо и един-път-в-живота да работим отново с оригиналния актьорски състав и феноменалните аниматори от Rough Draft Studios!”

 След, като всички са толкова радостни, защо се стигна до несигурност в завръщането на Димагио? Пари. Естествено.

 Това е краткото изявление на Димаджио, по темата:

 “Говорим за себеуважение. И честно казано, съм изморен от индустрията, която се превръща в твърде корпоративна и се възползва от артистите. И нека бъде ясно, не мисля, че само аз трябва да получавам повече – целият каст трябва.”


Публикувано на 05.03.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Futurama

Филиф Дж. Фрай, обикновен доставчик на пица, инцидентно се замразява през годината 1999 и се събужда 1000 години по-късно в бъдещето. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации