Снимка за 'True Detective' - 4-ти сезон вече се снима!

'True Detective' - 4-ти сезон вече се снима!

'True Detective' е все по-близо и по-близо до завръщането си по HBO - само че този път без създателя си Ник Пицолато. Сериалът е американска криминална драма, която от самото си начало бе високо оценена от критиците и публиката.

Източници споделиха, че Иса Лопез (Tigers Are Not Afraid, Secondary Effects) е избрана да напише сценария за новия сезон, наименуван 'True Detective: Night Country', като също така ще режисира пилотния епизод.

HBO отказа да коментира, тъй като сделките не са финализирани. Звездите на първия сезон Матю МакКонъги и Ууди Харелсън се очаква да се завърнат в ролите си и като продуценти, досущ както в предишните три сезона на шоуто. Режисьорът Бари Дженкинс, който изцяло се премести в HBO през миналия април, също ще се включи в продуцентския процес, заедно с Адел Романски и Марк Сириак. 

Възможно е дори Пицалото да получи кредит като продуцент, въпреки че той няма да работи по 4-тия сезон или да е обвързан с него по какъвто и да е начин. Той създаде сериала през 2014-та година, но през 2020 година взе решението, след дълго обсъждане, че е време да продължи по свой собствен път. HBO притежава правата над 'True Detective' и те сами подновяват сделката вече за два сезона. Те оставят вратата отворена за Пицалото, ако един ден той реши да се завърне, но като цяло са готови да продължат и да дадат шанс на идеите на друг писател. От тогава Пицалото работи с МакКонъги по друг проект - сериала 'Redeemer' на FX, които обаче не беше подновен за повече сезони. В момента той не работи нито с HBO, нито с FX.

Новините за подновяването на 'True Detective' не бяха изненада за никого. Всички от екипа с вълнение работят и разглеждат нови идеи за бъдещето на сериала и героите.

Пицалото стана известен, след като първият сезон на драмата получи цели 12 номинации за Еми. В рамките на три сезона номинациите станаха 20.

Дженкинс прекара години работейки над 'The Underground Railroad' на Amazon, с които сключи договор за съвместна работа. Той спечели Оскар за работата си по 'Moonlight'.

Лопез е носителка на множество награди, мексикански продуцент и режисьор. Тя си е партнирала с големи имена като Гилермо дел Торо, Ноа Хоули и Джейсън Блум, а сега ни предстои да видим с какво ще допринесе към всепризнатото детективско шоу. 


Публикувано на 22.03.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
True Detective

Сезонна антология, в която полицейските разследвания разкриват личните и професионални тайни на замесените, както в рамките на закона, така и извън него. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации