Снимка за 'Stargirl' - възможните финали и какъв щеше да бъде 4-ти сезон.

'Stargirl' - възможните финали и какъв щеше да бъде 4-ти сезон.

Брек Басинджър най-накрая заговори за финалния сезон на 'Stargirl' на DC и сподели, че два възможни края са били снимани, в случаи на прекратяване. Тя говори още за това какво щеше да се случи в 4-ти сезон, ако той беше стигнал до нашите екрани.

'Джоф постъпи много умно, знаейки, че в момента CW и Warner Brothers претърпяват много промени, и заради това бъдещето на никое шоу не е сигурно. Той засне два различни края, защото не искаше да остави феновете с множество неотговорени въпроси', каза Басинджър в подкаста на Уейн Айерс.

Вторият възможен финал беше заснет по средата на март тази година, два месеца преди да знаят официално съдбата на сериала.

Тя допълни още, че финалът е много красив и подобаващо завършен и също така говори за това какъв щеше да бъде 4-ти сезон, който вече така и няма да се състои. 'Със сигурност хората ще се разстроят, защото идеята за 4-ти сезон беше невероятна. Щеше да бъде епично. Мисля, че за това и отне толкова време, докато чухме новините за прекратяване, защото идеята на Джоф беше толкова добра... Но не е било писано.'

Създаден от Джоф Джонс, 'Stargirl' се фокусира върху гимназистката Кортни Уитмор, герой, по който Джоф работи още от 1999-та година и е вдъхновен от сестра му, която е починала по веме на полет през 1996-та.

'Stargirl' ще приключи с три сезона, като финалният ще се излъчи на 7-ми декември.




Публикувано на 18.11.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Stargirl

Тийнейджърката Кортни Уитмор се присъединивя към Обществото на Справедливостта на Америка. Сериалът е базиран на оригиналния едноименен герои на ДС! Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации