Снимка за BBC одобрява 'Gladiators', 'Blue Planet III' и още!

BBC одобрява 'Gladiators', 'Blue Planet III' и още!

'Blue Planet III' и 'Gladiators' идват на екраните на BBC. 'Junior Eurovision Song Contest' също ще се излъчи по канала за първи път.

Това беше обявено на телевизионния фестивал в Единбург. Екипът на BBC гордо сподели, че за 'Blue Planet III' са използвани най-новите подновни филмови технологии и те ще ни разкажат нечувани досега истории за магическия подновен свят.

Шоуто е създадено от престижния Natural History екип, който ще надгради наследството, оставено от 'Blue Planet II' през 2017-та. Втората част доведе до промени в замърсяването с пластмаса и как виждаме живота в нашите океани. Тя беше една от най-гледаните документални сериали на BBC за десетилетието и излезе няколко години след първия 'Blue Planet'.

Третата част ще се фокусира над 5 главни места: тропическите и умерени морета, поларните, високите и дълбоките. Шестият епизод ще ни покаже как те продължават да се променят. Шоуто е поръчано от Джак Бутъл. Изпълнителен продуцент е Марк Браунлоу.

Победителят на 'Stricly Come Dancing' Роуз Айлинг-Елис стой зад 'Signs for Change', където ще ни покаже дневните предизвикателства, дискриминация и бариери, с които се сблъскват глухите хора.

'Spy Wars: The Eighties', отново от BBC Studios, ще разкаже тайната история на истинските шпиони и предатели в играта на котка и мишка през Студената война.

Ребуут-ът на 'Gladiators' също беше обявен на фестивала и ето, че той се случва против очакванията повече от 20 години след оригиналното шоу. Шоуто, създадено от MGM Studios и Hungry Bear Media, ще включва нови игри, както и класически предизвикателства и в края на всеки епизод ще видим отново любимия на феновете Елиминатор.

Базирано на американския формат 'American Gladiators', шоуто се излъчваше между 1992-ра и 2000-та година по ITV и отново през 2008-ма за кратко по Sky.

Снимките ще започнат в Шефилд през следващата година. Гладиаторите ще зарадват ново поколение зрители и ще ни забавляват всяка събота вечер.

'Junior Eurovision Song Contest' ще се излъчва също по BBC, докато каналът се подготвя за главното състезание вместо Украйна, които заради обстоятелствата няма да могат да приютят събитието.

Публикувано на 27.08.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации