Снимка за Дан Лейви се присъединява към 4-тия сезон на 'Секс образование'!

Дан Лейви се присъединява към 4-тия сезон на 'Секс образование'!

Дан Лейви, който сигурно познавате от ситкома 'Schitt's Creek' ще се присъедини към каста на 4-тия сезон на драматичната комедия 'Sex Education' на Netflix.

Носителят на Еми ще играе Томас Молой, известен писател и учител на Мейв (Ема Маки).

Актьорският състав ще приветства още Тадеа Греъм, Мари Роутър, Феликс Муфти, Антъни Лекса, Александра Джеймс и Имани Уашуя.

Завръщат се, разбира се, и оригиналните звезди на сериала - Аса Бътърфийлд, Джилиан Андерсън, Нкути Гатва, Ейми Лоу-Ууд, Ема Маки, Конър Суиндуелс, Кедар Уилямс-Стирлинг, Мими Кийн, Джордж Робинсън, Чине Езеуду, Дуа Салех, Алистър Петри и Саманта Спиро.

За съжаление обаче стана известно наскоро, че ролите си ще напуснат Раки Такрар, която игра учителката Емили Сандс, Таня Рейнолдс, която знаем като Лили, Патрисия Алисън, нейната романтична половинка, и звездата на 'Bridgerton' Симон Ашли.

В третия сезон видяхме отново Отис, водещ активен любовен живот, Ерик и Адам като официална двойка и Джейн с бебе напът. Новият главен учител Хоуп се опита да върне старата слава на училището, Ейми откри феминизма и Джаксън намери нова любов.

В четвъртия сезон обичаните герои ще се изправят пред ново предизвикателство - първи ден в колежа Кавендиш. Това е голям културен шок за тях, тъй като учениците там са на друго ниво. Има йога всеки ден в градината, голяма екологична енергия и група деца, които са популярни, защото... са мили? Снимките започнаха в Уелс, Великобритания.

'Sex Education' е продуциран от Eleven и режисиран от Доминик Люкрер, Мишел Савил и Алиса МакКлилънд. Сценарият е написан от Лаури Нън, с помощта на Трой Хънтър, Кришна Ича, Селина Лим, Итън Харви, Аналиса Динела, Бела Хийсъм и Тара Пупула. Изпълнителни продуценти са Лаури Нън, Джейми Кемпбъл и Бен Тейлър.

Публикувано на 22.08.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Секс образование (Sex Education)

Отис Томпсън - девственик от гимназията, който живее с майка си и е секс терапевт. Щом в училище научават за живота му, Отис осъзнава, че може да използва познанията си на специалист, за да се издигне в очите на съучениците си. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации