Снимка за 'Местен Извънземен' - подновен от Syfy!

'Местен Извънземен' - подновен от Syfy!

'Resident Alien', с участието на Алън Тудик, беше подновен за 3-ти сезон от Syfy и ще се състои от 12 епизода. Това решение идва точно преди премиерата на втората половина на втория сезон на 10-ти август.

Сериалът беше големият пробив на Syfy, когато дебютира през 2021-ва и продължи да получава високи рейтинги през началото на следващия сезон. Комедийната драма с едночасови епизоди е в класацията за 15-те най-гледани кабелни сериали, както и в 5-те най-гледани кабелни драми, с около 2,3 милиона зрителя. Наскоро тя беше номинирана за наградата на Асоциацията на Холивудските критици за най-добър комедиен сериал.

Базирано на комиксите за Тъмния Кон, шоуто проследява извънземното на име Хари, което пада на земята и е на мисия да убие всички човеци. Във втория сезон Хари отново е заседнал на земята и трябва да се сблъска с последиците от неуспешния си опит да убие човечеството. 

'Resident Alien' е продуциран от Крис Шеридан, заедно с Майк Ричърдсън и Кийт Голдберг от Dark Horse Entertainment, както и Джъстин Фалви и Дарил Франк от Amblin TV.

Шеридан и главните звезди от сериала ще се появат на Comic-Con панела в събота.

Публикувано на 22.07.2022 от Вяра Тъпчева

Подобни публикации