Снимка за 'Superman & Lois': Вижте кой е новият Джонатан Кент!

'Superman & Lois': Вижте кой е новият Джонатан Кент!

Изглежда, CW откри своя нов Джонатан Кент в лицето на австралийския актьор Майкъл Бишъп. Той ще се превъплъти в ролята на младия Джонатан в предстоящия трети сезон, след повторния кастинг за ролята в супергеройския сериал ‘Superman & Lois’. Майкъл идва на мястото на Джордан Елас, който изигра младия Кент в първите два сезон и разкри, че няма да се завърне за третия. Джонатан е персонаж в сериала, син на Кларк и Лоис.

Кой е Майкъл Бишъп?

Младият актьор скоро направи дебюта си на американската сцена с ролята на DJ Маз в оригиналната продукция на Disney Channel. Други, негови, скорошни изяви са в ролята на Теди в австралийския телевизионен сериал ‘Grace Beside Me’, поддържаща роля във филма ‘Swinging Safari’, главна роли в късометражните филм ‘Shelter’, ‘Skin Like Bark’, ‘Detention’, ‘Pet Rock’, ‘Hunter’ и ‘Gatherer and Indiana’. Бишъп е репрезентиран от Кимбърли Котвитц от Brave Artists Management и Gilchrist Management.

Какъв е сюжетът на ‘Superman & Lois’?

Сюжетът на сериала се върти около супергероя Супермен и журналистката Лоис. Те се опитват да се справят със стреса, напрежението и усложненията, които се появяват щом решиш да си работещ родител в днешното общество.

Какъв е продуцентският състав на ‘Superman & Lois’?

Сериалът е базиран на DC комиксите създадени от Джери Сийгъл и Джо Шустър. Продукцията е разработена от Грег Берланти и Тод Хелбинг, които са и изпълнителни продуценти, заедно със Сара Шектър, Геоф Джонс и Дейвид Маден. Тод Хелбинг е сценаристът зад първия епизод, който е базиран на историята на Берланти и Хелбинг. Директор на първия епизод е Лий Толанд Крийгър, той е и негов изпълнителен продуцент. Сериалът е дело на Berlanti Productions в колаборация с Warner Bros. Television.


Публикувано на 10.09.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации