Снимка за 'Abbott Elementary': Завръща ли се за трети сезон?

'Abbott Elementary': Завръща ли се за трети сезон?

С радости ви съобщаваме, че ABC потвърди завръщането на ‘Abbott Elementary’ за трети сезон. Подновяването на комедията е чудесна новина за всички фенове, които с интерес следяха предходните два сезона.

Новините достигнаха до нас благодарение на Телевизионната асоциация на критиците на ABC, точно ден след присъждането на трите златни глобуса за първия сезон на сериала.

Изявление на Чанинг Джънгли, CEO на Warner Bros:

“Това подновяване е заслужено перо в шапката на Куинта Брънсън, Джъстин Халперн, Патрик шумахер и Рандал Айнхорн, както и останалата част от актьорския състав и екипа на ‘Abbott Elementary’. Всяка седмица, тази талантлива група от артисти празнува признателността към невъзпетите герои - началните учители в публичните училища. И за още глазура, върху тортата на подновяването, любимата ни група от учители беше наградена, тази утри, с две номинации за екранни актьори и миналата вечер с три награди Златен глобус. ‘Abbott Elementary’ е подаръкът, който не престава да дава и гледам с очакване към предстоящите невероятни епизоди на това брилянтно, автентично и забавно шоу.”

Какъв е сюжетът на ‘Abbott Elementary’?

Сериалът проследява група целеустремени  учители и малко нетактичен директор, които са събрани в публично училище във Филаделфия, където, въпреки, че шансовете не са на тяхна страна, те са решени да помогнат на учениците си. Може и тези учители да са малобройно и не добре субсидирани, но обичат това, което правят - дори и да не обичат отношението на училището към обучението на децата.

Какъв е продуцентският състав на ‘Abbott Elementary’?

Шоуто е копродукция между Warner Bros Television Group и 20th Television. Брънсън е създател, изпълнителен продуцент и част от актьорския състав на сериала. Други изпълнителни продуценти да Джъстин Халперн и Патрик Шумахер, както и Рандъл Айнхорн.


Публикувано на 13.01.2023 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации