Снимка за 'Titans & 'Doom Patrol' приключват с 4-тите си сезони!

'Titans & 'Doom Patrol' приключват с 4-тите си сезони!

Два от сериалите от вселената на DC на HBO Max, 'Titants' и 'Doom Patrol', ще посрещнат своя край. Първата част на четвъртите им сезони наскоро се излъчи на стриймъра, и останалите епизоди ще бъдат финални. Създателите на сериалите обещаха, че историите ще получат подобаващ завършек.

И двата са продуцирани от Berlanti Productions и Warner Bros. Television. Те се преместиха на HBO Max едновременно след първите им два сезона. Критиците ги одобряват, имат високи резултати в Rotten Tomatoes и се справят добре на платформата. Заедно с 'The Flash' и 'Stargirl' на the CW, завършекът им ще затвори цяла глава от историята на Berlanti Productions, но няма да е краят на съвместната им работа с Warner Bros. Television, с които те сключиха масивна нова сделка. Стратегията на Warner Bros. Discovery за DC беше подложена на проверка, след неотдавашното назначаване на нови лидери, Джеймс Гън и Питър Сафран.

'Въпреки че това ще бъдат последните сезони на 'Titans' & 'Doom Patrol', ние сме много горди с тези сериали и се вълнуваме феновете да видят кулминацията и края им', каза говорител на HBO Max. 'Благодарни сме на Berlanti Productions и Warner Bros. Television за създаването на толкова вълнуващи, изпълнени с екшън и прочувствени сериали. Благодарим на Грег Уокър от 'Titans', продуцентите Грег Берланти, Акива Голдсман, Сара Шехтер, Джоф Джоунс, Ричард Хейтъм и екипа на Weed Road Pictures. За 'Doom Patrol' искаме да благодарим на Джеръми Карвър, Грег Берланти, Сара Шехтер, Джоф Джоунс, Крис Дингес и Тамара Бехър-Уилкинсън. За четири сезона феновете успяха да се влюбят и в двете продукции, минаха през техните спадове и върхове и легендарни битки, където спасяваха света отново и отново.'

В 'Titans' участват Брентън Туайтс, Ана Диоп, Тийгън Крофт, Раян Потър, Джошуа Орпин, Франка Потенте и Джоузеф Морган. В четвърти сезон, след като спасяват Готън, титаните тръгват обратно към Сан Франциско. Те спират за кратко в Метрополис и се озовават по средата на свръхестествен култ, който притежава сили, каквито досега не са виждали.

'Безкрайно горд съм с нашия талантлив каст, сценаристите и техните усилия да вдъхнат живот на всичките 49 епизода през последните пет и повече години. Не мога да си пожелая по-добри партньори от Berlanti Productions, Warner Bros. Television и HBO Mаx, и от самото начало Джоф Джоунс и Акива Голдсман. Те вярваха твърдо в процеса. И, разбира се, трябва да благодаря на невероятните фенове за тяхната подкрепа, лоялност и обществото, което създадоха около нашето шоу. Имаме още шест епизода, които да ви покажем, и които се надяваме да дадат на обичаните ни герои края, който заслужават', каза по случай новините Уокър.

'Doom Patrol' ни запознава отново с едни от най-обичаните герои на DC. Участват Брендан Фрезър, Мат Бумър, Ейприл Боулби, Даян Гуереро, Джован Уейд и Мишел Гомез. Четвърти сезон започна с отбора, неочаквано пътуващ в бъдещето, където ги очакваше неприятна изненада. Те трябва да решат, кое е по-важно - тяхното собствено щастие или съдбата на света?

'Благодарим на нашите партньори от HBO Max, Warner Bros. Television, Berlanti Productions и DC Studios за последните четири сезона. Както и на нашия невероятен каст, екип, безстрашните сценаристи и нашите прекрасни фенове. Направихте това преживяване уникално и единствено по рода си', каза на свой ред Карвър.

Публикувано на 26.01.2023 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации