Снимка за 'Evil' - Трети сезон с премиерна дата!

'Evil' - Трети сезон с премиерна дата!

Paramount+ определи дата за дебюта на 3-ти сезон на 'Evil', популярния сериал, създаден от ръцете на Робърт и Мишел Кинг. Тъмната и пълна с обрати драма ще се завърне на 12-ти юни, неделя, с нови епизоди всяка седмица на стрийминг платформата. Можете да гледате тийзър видеото, което включва датата, по-долу.

В главните роли на сериала участват Катя Хърбърс, Майк Колтър и Асиф Мандви. 'Evil' е психологическа мистерия, която разглежда произхода на злото и къде стои то на линията, която разделя нашия свят на религиозен и научен.

Шоуто се фокусира върху скептична психоложка, която се присъединява към един бъдещ свещеник и един предприемач, докато те разследват историята на световната църква, пълна с необясними мистерии, чудеса, демони и обладавания. Тяхната работа е да намерят логично обяснение за тези събития или да признаят, че нещо наистина свръхестествено се е случило.

Третият сезон продължава от там, където ни остави финалът на втори - точно след целувката на Дейвид и Кристен. В новият сезон двамата трябва да се ориентират в тази нова реалност, а междувременно Бен открива, че мозъкът му се къса заради всичките им нерешени случаи и се обръща към сестра си за помощ.

Участват още Майкъл Емерсън, Кристина Лати, Кърт Фюлер, Андреа Мартин, Бруклин Шък, Скайлър Грей, Мади Кроко и Далия Нап.

'Evil' е продуциран от CBS Studios, в партньорство с King Size Productions. Робърт Кинг, Мишел Кинг, Лиз Глотцър, Рокни С. О'Банън и Нелсън МакКормик са изпълнителни продуценти. 


Публикувано на 06.04.2022 от Вяра Тъпчева

TV
Generic placeholder image
Зло (Evil)

Скептичният психолог Кристен Акоста обединява усилия с Давид Акоща, който се обучава за католически свещеник, който да разследва необясними мистерии за църквата, включително предполагаеми чудеса, демонични обладавания и други свръхестествени явления. Работата им е да преценят дали има логическо обяснение, или дали има нещо наистина свръхестествено, изследвайки произхода на зло по границата между науката и религията. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации