Снимка за 'Avatar 2' - кога да очакваме трейлъра и какво е заглавието?

'Avatar 2' - кога да очакваме трейлъра и какво е заглавието?

След месеци, даже години, в напрежение, Disney най-накрая пусна първия трейлър на продължението на 'Avatar' на Джеймс Камерън, и сподели официалното заглавие на продукцията. Вече филмът е известен като 'Avatar: The Way of Water'. Научно-фантастичният приключенски хит ще излезе на 14-ти декември по света и на 16-ти декември в Северна Америка.

Това обяви продуцентът Джон Ланду, който от Нова Зенландия отиде в Лас Вегас, за да сподели новините на фестивала CinemaCon.

'Една от силните черти на сценария на Камерън са темите, близки до човека, които той вмъква в тях', каза продуцентът.

'В центъра на четири продължения ще бъде семейство Съли. Всяка история ще е сама по себе си и ще стигне до своя собствен край. Те ще бъдат значими по отделно, но заедно един след друг ще създадат една велика сага. За да постигнем тази цел, тази цялост, трябва ни подкрепа и партньорски отношения със студиото, и с вас', допълни той.

Трейлърът ще започне да се показва по кината заедно с премиерата на филма на Marvel 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness', който излиза другата седмица - на 4-ти май в кино залите, и на 6-ти май по платформите. Трейлърът ще излезе онлайн седмица след тази дата.

Както Камерън ни обеща, действието във филма ще се развива в и около океана. Съли и Нютири имат деца. 'Където и да отидем, знам едно нещо - това семейство е нашата крепост', казва Съли. Продължението ще бъде още по-вълнуващо в сравнение с първата част от 2009-та година, който със своите 3 Оскара не е лесен да се надмине. Очакват ни много нови същества, битки и неочаквани обрати. 

В продължението участват Сигурни Уийвър, Кейт Уинслет, Мишел Юоу, Еди Фалко, Стивън Ланг, Джовани Рибиси, Оона Чаплин, Джермани Клемент и още много.

Публикувано на 28.04.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации