Снимка за 'Bridgerton' - заглавие и още трепети!

'Bridgerton' - заглавие и още трепети!

Netflix успя да вмъкне малко новини в края на събитието Tudum за своя драматичен старовременен сериал 'Bridgerton'. Видяхме как Люк Нютон, който играе Колин Бриджертън, и Клаудия Джеси - Елоис Бриджертън, обсъждат своите герои, докато рисуват портрети един на друг. Никола Колън - съответно Пенелопи Федърингтън - се присъедини към тях, взе сценарий за пилотния епизод на 3-ти сезон (който така удобно просто беше наоколо) и прочете началото му.

Всеки епизод на сериала започва с Лейди Уисълтън (Джули Андрюс), която обобщава какво се случва или загатва за бъдещи драми. Това е още по-голяма част от пилотните епизоди, защото все пак те са началото на цял един нов сезон.

Ето го и началото на 1-ви епизод от 3-ти сезон, със заглавие 'Out of the Shadows', написан от Джес Браунуел и режисиран от Триша Брок:

'Скъпи читателю,

Бяхме разделени за толкова дълго време. Най-накрая, нашите герои от Лондон се завърнаха, затова ето ме и мен. След като сезонът започва, един и същи въпрос се върти в ума на всеки от нас, и разбира се, това е, коя от дебютантките ще блесне най-много. Тяхната група е изключително вълнуваща тази година, трябва да призная. За съжаление обаче, не всяка млада дама може да привлече светлината.'

Трети сезон ще се фокусира върху любовната история на Колин и Пенелъпи. Лейди Уисълтън насочва вниманието ни към това, че Пенелопи често е оставала незабелязана по време на социални събития, стояща далеч от прожекторите, както се загатва и от заглавието на епизода.

Това може да бъде и догатка към тайната самоличност на Лейди Уисълтън, след като тя беше разкрита от Елоис във финала на 2-ри сезон.

Пенелопи остави своята тайна за малко, след като нарани Елоис, но ето, че след като те се скараха, тя се върна към своето любимо занимание.

Снимките на 3-ти сезон текат в момента. Към каста се присъединиха Даниле Франсис, Сам Филипс и Джеймс Фуун, а Хана Дод беше избрана за Францеска Бриджертън.

Знаем още, че Пенелопи най-накрая се отказа от своите чувства към Колин, след като го чу да говори лошо за нея пред свои приятели. Тя се фокусира над това да си намери съпруг, който ще уважава нейната независимост, за да може тя да продължи своя двойнствен живот, далеч от майката и сестрите си. Тъй като е страшно неуверена обаче, нейната мисия не върви добре.

Колин се завръща от свойте летни пътувания и е разстроен, като разбира, че Пенелопи, която винаги го е подкрепяла и оценявала, се държи студено. Той иска да спечели отново нейното приятелство, затова решава да и помогне да бъде по-самоуверена, за да спечели съпруг. Уроците започват и Колин не след дълго осъзнава какви са истинските му чувства към нея.

Става все по-трудно за Пенелопи да пази своята тайна и самата тя се изправя пред множество предизвикателства, не само в любовния живот, ами и в семейния.

Гледайте видеото от споменатото събитие долу.


Публикувано на 26.09.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Bridgerton

В основата на шоуто е влиятелното семейство Бриджъртън. Състоящо се от осем сплотени братя и сестри, тази смешна, остроумна, дръзка и умна група трябва да се ориентира в търсенето на романтика, приключения и любов. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации