Снимка за 'Bridgerton': Премиерна дата на втори сезон!

'Bridgerton': Премиерна дата на втори сезон!

 На Коледа със сигурност се случват чудеса. Пред 2020, в празничния ден, бе пуснат сериала ‘Bridgerton’ и ето, че сега, точно на годишнината на сериала, Netflix обявяват дългоочакваната премиерна дата на втори сезон – 25-ти април, 2021г.!

 Това не единствената изненада, която стриймърът предостави на феновете. Netflix се погрижиха да изненадат публиката си и с най-подробното, за момента, резюме на новия сезон, базиран на книгата “Виконтът, който ме обикна”, втората от поредицата на Джулия Куин, която вдъхнови сериала ‘Bridgerton’. Продължете да четете, за да научите детайли за предстоящата сюжетна линия.

 Какво да очакваме от втори сезон?

  Лорд Антъни Бриджъртън се втурва в търсене на своята подходяща спътница в живота. Воден от дълга си да крепи семейното име, Антъни търси дебютантка, която да покрива невъзможните му стандартни. Това изглежда малко вероятно до момента на пристигането на Кейт и по-малката ‘и сестра – Едуина Шарма, които идват от далечната Индия. 

 Антъни започва да ухажва по-малката сестра – Едуина, но, когато Кейт разбира истинските му намерения, които по никакъв начин не са свързани с брак по любов, тя е готова на всичко да предотврати този съюз. Уви, размяната на остри реплики между Антъни и Кейт само ги сближава, усложнявайки постигането на целите и на двете страни. 

 От другата страна на Гросвенър скуеър, Федърстоун трябва да приветстват най-новия наследник на своите земи, докато Пенелопе продължава да се движи в тона, като същевременно пази най-дълбоката си тайна от хората, които са най-близо до нея.

 Какво да очакваме от астьорския състав?

 Ще срещнете следните актьори и техните персонажи в предстоящия втори сезон: Shelley Conn (Mary Sharma), Calam Lynch (Theo Sharpe) and Rupert Young (Jack). They join additional returning stars Adjoa Andoh (Lady Danbury), Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Phoebe Dynevor (Daphne Basset), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Luke Newton (Colin Bridgerton), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Will Tilston (Gregory Bridgerton), Polly Walker (Portia Featherington) и Julie Andrews като гласът на Lady Whistledown.

 Какво се случва с продуцентския състав?

 Ван Дюзен, в своя финален сезон на ‘Bridgerton’, отново е шоурънър. Той е изпълнителен продецнт заедно с Шонда Раймс и Бетси Бийрс.

 Видеото с, което Netflix обявиха премиерната дата на втори сезон:


Публикувано на 28.12.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Bridgerton

В основата на шоуто е влиятелното семейство Бриджъртън. Състоящо се от осем сплотени братя и сестри, тази смешна, остроумна, дръзка и умна група трябва да се ориентира в търсенето на романтика, приключения и любов. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации