Снимка за 'Cobra Kai' - премиерна дата!

'Cobra Kai' - премиерна дата!

В нов тийзър Netflix разкри премиерната дата на тяхното щуро карате шоу 'Cobra Kai'! Пригответе се за битка и добавете в календарите си датата 31-ви декември 2021 година!

И въпреки че феновете ще трябва да чакат до последния ден на годината, за да видят какво ще се случи с любимото ни дуо Даниел ЛаРусо и Джони Лаурънс (които до съвсем скоро изобщо не се харесваха, ако можем така да го наречем), Netflix обещава, че чакането ще си заслужава!

Нашите главни герои се разбраха да работят заедно и да обединят доджотата си, за да победят това на техния общ враг Джон Крийс. Саманта ЛаРусо и Тори Николс са две от най-добрите каратистки и те  стават все по-важни и по-важни в света на бойните изкуства, изправяйки се една срещу друга. Този път ще имат екранното време, което заслужават. Ще се появи и нов герой на име Тери Силвър, игран от Томас Иън Грифин, който можем да видим за първи път в тийзъра.

Новият 4-ти сезон ще е свързан с The Karate Kid 3, точно както 3-ти беше свързан с 2-рата част на култовите филми. Дали това означава, че 5-ти сезон пък ще е с The Next Karate Kid, където Хилъри Суонк е в главната роля? Все още не знаем, но тази възможност вълнува всички фенове!

Създателят на сериала Джон Хъруиц сподели, че предстоящият сезон ще бъде много специален и ще се фокусира над Саманта и Тори, чиито отношения не бяха ясни в края на 3-ти сезон.

Долу може да гледате новия тийзър.


Публикувано на 27.09.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Cobra Kai

'Cobra Kai' е спин-оф сериал, свързан с франчайза 'The Karate Kid' и проследява света на бойните изкуства в Южна Калифорния. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации