Снимка за 'Cobra Kai' ще има 5-ти сезон.

'Cobra Kai' ще има 5-ти сезон.

За голяма радост на феновете Netflix поднови 'Cobra Kai' за 5-ти сезон още преди премиерата на 4-ти този декември! Снимките на новия сезон ще започнат в Атланта тази есен.

Новините не са изненада за никого, след като популярният сериал получи четири номинации за 'Emmy' - 'Outstanding Comedy Series', 'Outstanding Sound Editing for a Comedy', 'Outstanding Stunt Performance' и 'Outstanding Sound Mixing for a Comedy'.

'Cobra Kai' е спин-оф сериал, свързан с франчайза 'The Karate Kid' и проследява света на бойните изкуства в Южна Калифорния. Ралф Мачио е в главната роля на Даниел ЛаРусо, а Уилиам Забка играе неговия враг Джони Лоурънс. Проектът на Netflix посещава двамата герои в днешни дни, след като и те отварят свои собствени студиа и започват да тренират следващото поколение боици.

В края на 3-ти сезон видяхме как Даниел и Джони обединяват доджотата си, за да се преборят със злия Джон Крийс (Мартин Коув). 4-ти сезон е свързан с филма 'The Karate Kid Part III' и в него ще се запознаем с Тери Силвър (Томас Иън Грифит), най-добрия приятел на Крийс, който по нищо не му отстъпва.

Продуциран от Sony Pictures Television, 'Cobra Kai' е написан от Джош Хийлд, Джон Хъруиц и Хейдин Шлосберг. 

Първите три сезона на сериала може да намерите на платформата Netflix. За всички, които тепърва искат да влязат в този свят, отдолу може да намерите трейлъра на 1-вия сезон и да видите дали ви допада.


Публикувано на 29.08.2021 от Вяра Тъпчева

TV
Generic placeholder image
Cobra Kai

'Cobra Kai' е спин-оф сериал, свързан с франчайза 'The Karate Kid' и проследява света на бойните изкуства в Южна Калифорния. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации