Снимка за Ема Уотсън за малко не напуска 'Harry Potter'!

Ема Уотсън за малко не напуска 'Harry Potter'!

Ако сте фенове на 'Harry Potter', то вероятно и за вас е невъзможно да си представите култовата поредица без Ема Уотсън и нейното брилянтно изиграване на героинята Хърмаяни Грейндър. Обаче по време на специалния епизод 'Harry Potter: Return to Hogwarts' на HBO Max научихме, че през втората половина на филмите тя сериозно е обмисляла да напусне и прекрати ролята си. Уотсън сподели своите тревоги пред камерите, години след финала.

'Когато започнах, едно от нещата, които продуцентът и студиото споделиха с мен, беше, че Ема не е сигурна дали иска да се завърне и да заснеме още един филм', каза Дейвид Йейтс, директор на 5-тия филм 'Harry Potter and the Order of the Phoenix'.

'Хората забравят през колко много тя трябваше да премине и колко достойно го направи. Дан и Рупърт, те бяха своята подкрепа, но Ема, която беше по-млада от тях, беше съвсем сама', добави Том Фелтън, който игра Драко Малфой.

'Понякога бях самотна. Мисля, че бях и изплашена. Не знам дали и ти си се чувствал, сякаш това, което правихме, ще остане завинаги, дали си го осъзнал всичко наведнъж в един момент', каза и самата актриса в разговор с колегата си Гринт. 

'Мога да кажа, че и аз имах подобни чувства като Ема, премисляйки и осъзнавайки всичко. Предполагам всички ние се справяхме с напрежението от това по собствен начин. Живеехме за момента и тогава не мислехме, че другите около нас изпитват същите чувства', отговори Гринт.

'Никога не говорихме за това на снимачната площадка, все пак бяхме просто деца. Като 14-годишно момче, никога нямаше да се обърна към друг 14-годишен и да попитам 'Хей, как си? Наред ли е всичко', сподели своите спомени Радклиф.

Славата и промените могат да са изключително тежки за някой на такава крехка възраст, неподготвен за тях. В крайна сметка, завърши Уотсън, 'славата ни най-накрая достигна своя връх и феновете ни наистина искаха да ни видят как успяваме. Намерихме подкрепа един в друг и се защитавахме. Колко страхотно е това?'. Ние само можем да добавим, колко щастливи сме, че тя не е взела това решение, защото Ема беше и продължава да бъде сърцето и душата на нашата Грейнджър.

Трейлърът на 'Harry Potter: Return to Hogwarts' можете да гледате долу и да научите още нечувани досега истории и факти за света на магьосниците. Ще намерите цялото събитие на платформата HBO Max.


Публикувано на 09.01.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации