Снимка за 'Ghostbusters: Afterlife' измества 'Top Gun 2'!

'Ghostbusters: Afterlife' измества 'Top Gun 2'!

Не е чуждо за света на киното, два култови филма да се сблъскат. В ден днешен това се случва по-трудно, след като филмите трябва тепърва да бъдат показани на публиката и оценени от критиците, но има вечни филми и поредици, които веднага привличат вниманието на малки и големи!

Началото на месеца дочухме, че 'Ghostbusters: Afterlife' има нова премиерна дата, а именно тази на 'Top Gun: Maverick' на Paramount. Новият филм на 'Ghostbusters' ще излезе на 19-ти ноември, точно преди уикенда на Деня на Благодарността в Съединените Щати.

Той ще бъде излъчен на големите екрани в кината по целия свят, които първо бяха запазени за продължението на култовия 'Top Gun'. Филмът е продукция на Sony Pictures и е режисиран от Джейсън Рейтман. Неотдавна споделихме с всички фенове какъв ще бъде сюжетът му, а именно историята на наследниците на героите от оригиналните филми!

На тазгодишния ComicCon беше предпримиерата на филма и тя спечели всички овации! Той незабавно беше сравнен с класиките на Стивън Спилбърг, както и с оригиналния сериал на Netflix 'Stranger Things'.

Paramount реши дапремести всички свои премиери за 2022 година. 'Jackass Forever' ще излезе на 4-ти февруари, а 'Top Gun: Maverick' на 27-ми май - феновете ще трябва да бъдат търпеливи. Друг проект с Том Круз, а именно 'Mission: Impossible 7' също е преместен от май месец догодина чак за 30-ти септември! 

Премиерата на 'Ghostbusters: Afterlife' следва тази на 'Eternals', продукция на Марвел/Дисни, която се очаква да се представи много добре и да излезе на 5-ти ноември.  Тя ще се състезава с драмата 'King Richard' на Warner Bros/HBO Max. В същия уикенд на премиерата ще излязат и 'Resident Evil: Welcome to Racoon City' на Sony и 'Encanto' на Дисни.

Публикувано на 10.09.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации