Снимка за 'Hawkeye' - официален трейлър!

'Hawkeye' - официален трейлър!

Излезе официалният трейлър на предстоящия сериал на Marvel 'Hawkeye'! Най-накрая можем да хвърлим едно око на това, което ни предстои! Най-накрая един от лоялните членове на Отмъстителите ще е в светлината на прожектора!

В главните роли са Джереми Ренър -  в тази на Клинт Бъртън/ Ястребовото око и Хейли Стайнфийлд е в тази на Кейт Бишоп. Второстепенният актьорски състав включва Вера Фермига, Фра Фий, Тони Далтън, Зан МакКларнън, Браян Дарси Джеймс и новия талант Алакиа Кокс в ролята на Мая Лопез.

Действието в приключенското шоу се развива около сезона на Коледа в Ню Йорк. Бъртън предава щафетата на Бишоп, член на групата, известна като Младите Отмъстители и първата жена да поеме ролята на Ястребовото око някога.

Предстои ни следното: 'Бившият отмъстител Ястребовото око има една лесна мисия: да се върне при семейството си за Коледа. Възможно ли е? Може би с помощта на Кейт Бишоп, 22-годишен стрелец с мечти да стане супергерой. Двамата са принудени да работят заедно, след като враг от миналото на Бъртън се завръща и заплашва да развали празничния дух.'

Сериалът ще излезе на 14-ти ноември на стрийминг платформата Disney+.

Можете да гледате трейлъра долу.

 


Публикувано на 17.09.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Hawkeye

Сериал на Марвел, базиран на супергероя Hawkeye - Клинт Бъртън, който се върти около приключенията на младия нов отмъстител, неговата наследничка, Кейт М. Бишоп, която ще заеме мястото му. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации