Снимка за 'Hawkeye' - изтрита кредит сцена!

'Hawkeye' - изтрита кредит сцена!

Внимание, тази статия съдържа детайли за финала на сезона на 'Hawkeye'!

Тези от вас, които са гледали 1-вия сезон на сериала на Disney+ 'Hawkeye' най-вероятно са забелязали липсата на обичайната за филмите на Marvel кредит сцена - а именно кратка сцена, най-често загатваща или съдържаща информация за предстоящи филми/сезони, която следва веднага след кредитите на филма. Научихме, че такава сцена е била направена и за Ястребовото око, но след това за съжаление е изрязана от епизода.

Накрая, когато Кейт (Хейли Стайнфелд) изстреля специалната Pym стрела по камиона на Мафията, той се смали до размерите на детска играчка и така приключи дългоочаквания сезон. В туит, малко след събитието, Елейна Скот, главен аниматор на Digital Domain, които работеха с Марвел по 'Hawkeye', както и по другия им проект 'Loki', подсказа феновете какво са пропуснали.

'В кредит сцената на 'Hawkeye' щеше да видим совата, отнасяща братята към гнездото си. Малко ми е тъжно, че така я отрязаха. Щеше да е толкова забавна!'

Ако все още не сте гледали супергеройското шоу, можете да го намерите на стрийминг платформата Disney+ и да се насладите на коледния дух в епизодите, без да ви се налага да чакате за нови или да се чудите - всички са там! А за тези, които вече са наваксали, то чуем ли нещо повече за 2-рия сезон, веднага ще ви кажем!

Публикувано на 30.12.2021 от Вяра Тъпчева

TV
Generic placeholder image
Hawkeye

Сериал на Марвел, базиран на супергероя Hawkeye - Клинт Бъртън, който се върти около приключенията на младия нов отмъстител, неговата наследничка, Кейт М. Бишоп, която ще заеме мястото му. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации