Снимка за 'House of Gucci': Какво знаем до момента?

'House of Gucci': Какво знаем до момента?

"В ИМЕТО НА ОТЦА, И СИНА, И "ГУЧИ"

 Може би властолюбието идва с парите, а може би е обратното, едно е сигурно - в тази, убийствена, италианска драма ще видим колкото власт и пари, толкова и жестокост, и омраза. Дали семейство Гучи винаги са били такива? Естествено. Гучи е звание, Гучи е религия, статут и лукс. Не можеш просто да 'станеш' Гучи, е, поне ако не си Лейди Гага в ролята на Патриция Реджани, но дори и тогава, до къде сте готови да стигнете, за да се наречете Гучи?

 Какъв ще е сюжетът на филма?

 Естествено, че всички познаваме марката Гучи, но тя не е просто лъскава емблема и бизнес за милиарди. Подобно на повечето луксозни и, почти, вековни марки - тъмни сенки се вихрят около миналото на това буржоазно общество.

 Коя е Черната вдовица? Това прозвище е подарено на Патрициа Реджани след като бива осъдена за убийството на своя съпруг - Маурицио Гучи, един от наследниците на основателя на Гучи - Гучио Гучи. Патрициа Реджани винаги е смятала себе си за елит, за, както тя се изразява, повече Гучи от всички, което вярваме, че мисли и до ден днешен. Но какво се обърка, защо Патрициа излежа двадесет и шест години в затвора?

 Италианците са широко скроени, но изглежда Патрициа не е била точно очарована след като разбира, че Маурицио я е изоставил заради млада любовница и то след петнадесет години брак и две дъщери. Въпреки, че таблоидите не могат да намерят съжаление за Реджани, тя е заклеймена, като меркантилна и алчна от дълги години. Естествено и ние се съмняваме, че изневярата е била по-съкрушителна от последвалите действия на съпруга си - той продава Гучи на Investcorp за приблизително 190 милиона долара!

 Няколко години по-късно Маурицио е прострелят и този куршум слага край на живота му. Процесът е дълъг и мъчителен, въпреки, че Патрициа е главната заподозряна от самото начало. Двадесет и шест години затвор са отредени на Реджани, а в момента можете да я видите да обикаля улиците на Милано най-спокойно.

 Ще завършим сюжета с една култова фраза на Патрициа:

 “Предпочитам да страдам Ролс Ройс, от колкото да съм щастлива на колело.”

 Какъв ще е актьорският състав?

 Невероятната Лейди Гага ще е Патриция, а Адам Драйвер ще е Мауруцио. Джаред Лето ще е неразпознаваем в ролята на Паоло Гучи , а Ал Пачино и Джереми Айронс - Алдо и Родолфо Гучи.

Премиерната да е на 24.11.2021г.!

Трейлъри:

 


Публикувано на 22.11.2021 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации