Снимка за Кога е премиерата на сериала 'I Know What You Did Last Summer'?

Кога е премиерата на сериала 'I Know What You Did Last Summer'?

Миналия петък, по време на тазгодишния фестивал ComicCon, Amazon разкриха повече детайли около излизането на свои предстоящи проекти, включително сериала 'I Know What You Did Last Summer'

Платформата обяви, че YA (Young Adult) серията, която е модерна версия на филма от 1997 година, ще излезе през октомври тази година, поставяйки началото на Хелоуин сезона. Продукцията е на Sony Pictures Television и Original Film.

Написан от Сара Гуудман и базиран на романа от 1973 година на Луи Дънкан, сериалът следва сюжета на филма - в един град, пълен с тайни, група тийнейджъри започват да бъдат преследвани от мистериозен убиец година след фатален инцидент през нощта на тяхното завършване.

Участват Мадисън Айсман, Бриан Тжу, Езекиел Гудман, Ашли Мур, Себастиян Аморусо, Фиона Рене, Каси Бек, Брук Блум и Бел Хек. Соня Балморес и Спенсър Съдърланд също се очаква да се появят. 

Продуциран е от Amazon Studios и Sony Pictures TV. Гудман е изпълнителен продуцент, заедно с Шей Хатън, който първоначално беше назначен като сценарист. Ерик Фийг и Нийл Х. Мориц, които продуцираха оригинала от 1997 година, са изпълнителни продуценти и на тази версия.

'I Know What You Did Last Summer' от 1997 е един от класическите тийн слашъри, все още обичан и популярен сред любителите на жанра.

По време на събитието Amazon пуснаха и трейлър на друго свое предстоящо шоу 'S.O.Z. Soldiers or Zombies' - постапокалиптичен хорър, създаден от Николас Ентел. Той се очаква да излезе на 6-ти август.


Публикувано на 28.07.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации