Снимка за Кои сериали прекратява Netflix?

Кои сериали прекратява Netflix?

Netflix реши да прекрати четири от своите комедийни сериали. 'The Crew', 'Country Comfort', 'Mr. Iglesias' и 'Bonding', за съжаление, няма да имат нови сезони.

'The Crew', с Кевин Джеймс в главната роля и 'Country Comfort' с Катрин МакПий и Еди Кибриан ще приключат с финала на текущите им сезони. 'Mr. Iglesias', създаден от Габриел Иглесиас, изкара два сезона, които той сам продуцира, и ги пусна, разделени в три части. 'Bonding', създаден и режисиран от Райтър Дойл, също успя да пусне само два сезона.

Netflix успява да се задържи в бизнеса по този начин, като спира не особено печелившите си проекти. Платформата имаше много силно начало в комедийния свят с едно-камерни комедийни сериали като 'Grace and Frankie' и 'Unbreakable Kimmy Schmidt' и ситкоми като 'Fuller House' и 'The Ranch'. След това нещата тръгнаха надолу за тях и повечето им комедийни проекти се сблъскваха с много предизвикателства, които бързо доведоха до прекратяването на много от шоутата им.

Една от причините за това е, че Netflix не прави пилотни епизоди, ами директно пуска целия първи сезон на проектите си. За комедиите това доста често може да се окаже грешка, понеже от пилотните епизоди става ясно дали зрителите наистина се забавляват и дали шоуто ще има успех.

Не отдавна обаче те създадоха и няколко успешни попадения, като например 'Family Reunion' и 'The Upshaws'. Предстои им и проект с Уил Смит, който изглежда много обещаващ, за който тепърва ще научим повече.

Публикувано на 16.07.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации