Снимка за 'The Mandalorian' - 3-ти сезон ще дебютира през февруари 2023-та!

'The Mandalorian' - 3-ти сезон ще дебютира през февруари 2023-та!

Трети сезон на една от най-популярните продукции на Disney+ 'The Mandalorian' ще излезе през февруари 2023-та година, споделиха създателите на сериала Жон Фавру и Дейв Филони. 

Кейт Сакноф ще се завърне в ролята си на Бо-Катан Крайз, което зарадва още повече феновете - те се запознаха с нейната героиня през 2-рия сезон на шоуто. 

Всичко това стана ясно в Анхайм по време на специално събитие за Star Wars. Публиката там имаха шанса също така да видят специален тийзър за 3-ти сезон, който все още не е официално излязъл и достъпен за всички, но се надяваме скоро да бъде.

Фавру и Дейв Филони работиха по новия сезон по време на пандемията, докато компанията добавяше към репертоара си други сериали за 'Star Wars', като 'The Book of Boba Fett' и 'Obi-Wan Kenobi', който ще излезе на стрийминг платформата не кога да е, ами днес!

Действието в 'The Mandalorian' се развива пет години след това в 'Star Wars: Return of the Jedi' от 1983-та. В главната роля е Педро Паскал. Сериалът досега е бил номиниран за 39 награди Emmy и е спечелил 14 от тях.

Повече детайли ще излязат тази събота вечер по време на специален панел за шоуто, с Фавру и Филони като специални гости. Панелът се казва 'Mando+: A Conversation with Jon Favreau & Dave Filoni' и ще разгледа това, което се е случило до сега, както и това, което ни предстои.

Lucasfilm изненадаха феновете с новината за своя нов сериал 'Andor', предистория на 'Rogue One', с участието на Диего Луна. Неговата премиерна дата е на 31-ви август 2022-ра, като първите два епизода ще излязат наведнъж.

Публикувано на 27.05.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации