Снимка за 'Grey's Anatomy' - кой се завръща и кой не в 19-ти сезон?

'Grey's Anatomy' - кой се завръща и кой не в 19-ти сезон?

Краят на 18-ти сезон на 'Grey's Anatomy' остави феновете с много въпроси и те не спират да се чудят кой от любимците им ще се завърне за новия сезон и кой не.

Елън Помпео е първата, за която разбираме, че ще видим отново. Тя ще се появи в 8 от новите епизоди, като ще продължи и да продуцира шоуто. Скот Спийдман за съжаление ще играе по-малко, което не е изненада, след като връзката на Мередит и Ник пострада във финалния епизод, след като тя му каза, че той трябва да се върне в Минесота. Той си тръгна и тя избяга след него, но това е един от неотговорените въпроси на феновете, какво всъщност се случва с тях. Най-вероятно ще научим в 19-тия сезон.

Като изключим Помпео, Спийдман и Ричард Флууд, който напусна сериала миналата пролет, всички останали от каста ще се завърнат на пълно работно време за новите епизоди. Това включва Чандра Уилсън, Джеймс Пикенс Дж., Кевин МакКид, Ким Рейвър, Камила Лудингтън, Катерина Скорсоун, Кели МакКрийри, Крис Кармак, Джейк Борели и Антъни Хил.

От групата само договора на МакКрийри е изтекъл тази година и беше подновен. Доста от договорите на останалите обаче изтичат през следващия май, което значи, че втората половина на сезона ще е доста напрегната. ABC не са споделили все още дали 19-тият сезон ще е последен.

Други от отворените краища на 18-тия финал включват затварянето на учителската програма, напускането на Бейли и повишението на Мередит, също и Оуен и Теди, които напуснаха страната.

19-тият сезон на хитовото шоу ще дебютира на 6-ти октомври.


Публикувано на 22.08.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации