Снимка за Очаква ни продължение на 'Six Feet Under'!

Очаква ни продължение на 'Six Feet Under'!

HBO са ни подготвили продължение на 'Six Feet Under' !

В момента не са ни известни подробности - сюжет, както и сценаристи, още не са споделени с публиката, което значи, че може да очакваме всичко. Дали ще получим римейк или истинско продължение, което показва какво се случва с героите в днешни дни, тепърва ни предстои да научим. 

Създателят на оригиналния сериал Алън Бал стои зад проекта, заедно с Боб Грийнблат и Дейвид Джанолари като изпълнителни продуценти. Все още не се знае дали снимките реално ще започнат - проектът трябва да мине така наречената 'дискусионна фаза', което ще бъде трудно, понеже финалът на сериала е известен като един от най-добрите в историята на телевизията. 

'Six Feet Under' се излъчваше от 2001 до 2005 година и има 5 сезона и общо 63 епизода. Той проследи животите на семейство Фишър от Лос Анджелис и техните приятели и колеги, както и приключения около работата им - а именно управлението на един погребален дом.

Актьорският състав включва Питър Круз, Майкъл С. Хал, Франзис Конрой, Лорън Амброус, Фреди Родригез, Матю Ст. Патрик, Рейчъл Грифитс и Джереми Систо. Ричард Дженкинс също се появи в шоуто в ролята на семейния патриарх Нейт Фишър Ср., който умира в първия епизод, но често е показан в ретроспекция. На снимачната площадка на сериала започнаха своята кариера и актьори като Джъстина Мачадо и Рейн Уилсън.

Шоуто е смятано за едно от най-добрите за всички времена от много зрители и е силно ценено. Получава общо 53 номинации за Emmy, печели много такива за Golden Globe, включително за най-добра драма през 2002 година. По-рано тази година празнува своята 20-та годишнина, а кастът и екипът се събраха по време на PaleyFest, за да отбележат събитието.

След 'Six Feet Under' Бал създаде сериалите на HBO 'True Blood' и 'Here and Now'. Друг негов проект, отново за HBO, е филмовата адаптация на 'The Immortal Life of Henrietta Lacks'.  Той е носител на Emmy за работата си по 'Six Feet Under', както и на Academy Award за най-добър оригинален сценарий за класиката 'American Beauty'.


Публикувано на 11.12.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Six Feet Under

Хрониките на едно дисфукционалноа семейство, което ръководи независима погребална агенция в Лос Анджелис. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации