Снимка за 'The Last of Us' - премиерна дата!

'The Last of Us' - премиерна дата!

Първият сезон на оригиналната драма на HBO 'The Last Of Us' ще излезе в неделя, 15-ти януари и ще бъде достъпна както по канала HBO, така и на стрийминг платформата HBO Max.

Историята се развива 20 години, след като модерната цивилизация бива разрушена. Джоел, един от оцелелите, е нает да изнесе тайно Ели, 14-годишно момиче, от строгата карантинна зона. Всичко за него e в началото просто една малка задача, но бързо се превръща в брутално пътешествие и двамата започват да зависят един от друг в борбата си да оцелеят.

Педро Паскал е Джоел, Бела Рамзи е Ели, Габриел Луна е Томи, Анна Торв - Тес, Нико Паркър - Сара, Мъри Бартлет е в ролята на Франк, а Ник Оферман в тази на Бил.

Участват още Мелани Лънски (в ролята на Катлийн), Сторм Рийд (Райли), Мърли Дандридж (Марлийн), Джефри Пиърс (Пери), Ламар Джонсън (Хенри), Кивон Уудуард (Сам), Греъм Грийн (Марлон) и Елейн Майлс (Флорънс). Попълнения са още Ашли Джонсън и Трой Бейкър.

'The Last of Us' е базиран на видео играта със същото име, създадена от Naughty Dog за PlayStation платформите. Написана и продуцирана е от Крейг Мазин и Нийл Друкман. Сериалът е тяхна копродукция, заедно с Sony Pictures Television. Изпълнителни продуценти са Каролин Щраус, Иван Уелс, Асад Куизилбаш, Картър Суон и Роуз Лам. 

Публикувано на 06.11.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
The Last of Us

Джоел и Ел, събрани от обстоятелствата, трябва да разчитат един на друг и да оцелеят в една брутална Америка, където пандемия е унищожила света, който познаваме. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации