Снимка за 'Pivoting': Сериалът е прекратен!

'Pivoting': Сериалът е прекратен!

 Изненадващо, но сериалът ‘Pivoting’ е прекратен след първия си сезон и няма да се завърне за втори. Това обявиха от Fox. Действието беше предприето след дълги преговори между Fox и Warner Bros Television.

 Майкъл Торн, президент на ‘Развлечения’ във Fox, заяви, че решението е било изключително трудно за взимане. Ето го и пълното му изявление:

 “Лиз Астроф и Аарон Каплан са чудесни партньори и трябваше да вземем много трудно решени. Трябваше да гледаме на шоуто цялостно, не просто, като на сериал, но и от бизнес гледна точка. Наистина съжаляваме, че не го подновихме.”

 Всъщност, на ‘Pivoting’ се възлагаха големи надежди и се очакваше сериалът да бъде подновен. Продукцията се представи изключително добре, както в класацията на Rotten Romatoes, така и в платформата на Hulu, като второто успя да монетизира.

 Естествено, в следствие на прекратяването, двете страни се сочат с пръст и се обвиняват взаимно. Всяка една вярва, че е направила всичко по силите си да задържи продукцията в ефир.

 Дочухме, че Fox са поставили някои условия за подновяването на ‘Pivoting’, които включват преместването на снимачната площадка от Лос Анджелис във Ванкувър, което не се е приело с отворени обятия от актьорския състав, които са били твърдо против да оставят семействата си. След това, от Fox са направили повторен опит за подновяване, като са отправили искане за намаляване на лицензионната такса, който също е бил неуспешен.

 Според други източници, от Fox са показали намерение за подновяването на ‘Pivoting’, но не са оказали достатъчно силен натиск за постигането на тази цел. Също така, въпреки помощта на Hulu, що се отнася до ‘Pivoting’, договорът между двете компании изтича другата година, а бъдещите им взаимоотношения са неясни.

 До момента, Fox и Warner Bros. TV са достигнали споразумение помежду си за подновяването на няколко сериала, сред които са ‘Call Me Kat’ и ‘The Cleaning Lady’. Споразумели са се и за бъдещето на нова комедия, която ще бъде продуцирана в Атланта.

 Също така, говори се, че Lionsgate TV също са успели да завършат сделката си с Fox за подновяването на ‘Welcome To Flatch’, което е леко изненадващо, предвид факта, че спомената продукция се представи далеч по-зле, по рейтинг, от ‘Pivoting’.

 Какъв е сюжетът на ‘Pivoting’?

Сериалът разказва за три жени, чиято най-добра приятелка от детството умира. Те се срещат с реалността, която е, че животът е кратък. Трите жени се втурват в търсене на щастието, но импулсивността им води до погрешни решения, но и заздравяваща връзката помежду им. Доказват, че никога не е твърде късно да съсипеш живота си.

 Какъв е продуцентският състав на ‘Pivoting’?

 Астроф е изпълнителен продуцент, заедно с Каплан и Дана Хонър. Тристан Шапийро беше директор и изпълнителен продуцент на пилотния епизод. Сериалът е продуциран от Warner Bros. Television в партньорство с Fox Entertainment.


Публикувано на 21.05.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации