Снимка за 'Star Trek': Какво да очакваме от франчайза?

'Star Trek': Какво да очакваме от франчайза?

 Научно-фантастичния франчайз на ‘Star Trek’ се завръща ударно и тази година, естествено, с неотлъчната подкрепа то Paramount +. Без повече излишни обяснения, нека видим какво са ни подготвили: 

  •  Star Trek: Discovery: Подновен за пети сезон. Новия епизод, от четвъртия сезон на сериала, можете да очаквате на 1-ви февруари. 
  • Star Trek: Picard:  Премиерната дата на втори сезон е 3-ти март. Всеки следващ епизод можете да очаквате ежеседмично, в четвъртък. В момента от продукцията работят върху третия сезон, както вече бе обявено. 
  • Star Trek: Strange New Worlds: Сериалът бе подновен за втори сезон, малко преди премиерата на първия, която ще е на 5-ти май. Епизодите ще излизат всеки четвъртък. 
  • Star Trek: Lower Decks: Анимираният сериал ще се завърне през лятото на 2022 година. Третият сезон ще се състои от 10 епизода, както и четвъртия сезон, за който продукцията е подновена. 
  • Star Trek: Prodigy: Първият сезон на анимираната поредица се завърна със своя шести епизод на 6-ти Януари. Оставащите четири епизода, от първата половина на първи сезон, ще бъдат достъпни за стриймване ежеседмично, всеки четвъртък. Другите 10 епизода, или втората половина на първи сезон, ще бъдат достъпни по-късно тази година. 

 Алекс Куртцман, архитекти и изпълнителен продуцент, ‘Star Trek’ франчайз: 

 “Преди четири години направихме обещание да разраснем света на ‘Star Trek’, да създадем нещо, което не е създавано до момента и благодарение на невероятната усилена работа на множеството ни шоурънъри, сценаристи и директори, както и на изключителната подкрепа от CBS Studios и Paramount+  - ние продължаваме да пази света си. В момента, нашите сериали са настроени за бъдещето. Работим по това да изградим новата програмна фаза на Трек, за предстоящите години.” 

Публикувано на 19.01.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации