Снимка за 'The Last of Us' - кога ще е премиерата?

'The Last of Us' - кога ще е премиерата?

Една от най-дългоочакваните продукции на HBO е сериалът 'The Last of  Us', базиран на популярната Playstation игра от 2013 година със същото име. Мрежата тепърва трябва да обяви премиерна дата, но все пак вече се ориентира кога дебютът може да се случи.

Феновете досега се надяваха, че това може да стане през късната 2022 година, но, за съжаление, те ще трябва да почакат малко по-дълго.

'Няма да излезе през 2022 - те все още снимат в Канада. Мога да предположа, че ще го получите през 2023', каза Кейси Блоис, управител на съдържанието в HBO и HBO Max.

Въпреки че това разочарова и натъжи доста от нетърпеливите почитатели, той ги поуспокои, като успя да ги развълнува и да събуди страстите.

'Гледал съм първите епизоди и съм изключително развълнуван. Крейг е фантастичен писател и режисьор. Това, което съм видял досега, изглежда невероятно и нямам търпение да го видите, но няма да бъде през 2022', добави още той.

Жанрът на 'The Last of Us' напомня доста на най-големия хит на HBO 'Game of Thrones' - фентъзи драма. Между двата има и друга връзка - изпълнителният продуцент на GoT Каролин Страус сега работи и върху тази продукция. Твърдението обаче, че тя може да бъде новата 'Game of Thrones', Блоис бързо отрече. 

'Няма да има нов 'Game of Thrones', минал съм през достатъчно такива въпроси - кое е следващото 'Sopranos', 'Game of Thrones', а сега и 'Succession'. Няма да има такова.'

В сериала участват още Ана Торв, Мерле Дандриж, която озвучаваше в оригиналната игра, Ник Оферман, Нико Паркър, Габриел Луна, Джефри Пиърс и Мъри Бартлет.

Публикувано на 17.02.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
The Last of Us

Джоел и Ел, събрани от обстоятелствата, трябва да разчитат един на друг и да оцелеят в една брутална Америка, където пандемия е унищожила света, който познаваме. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации