Снимка за 'The Wonder Years': Ще се завърне за втори сезон!

'The Wonder Years': Ще се завърне за втори сезон!

  ABC ще ни сподели още истории от живота на семейство Уилиамс! Сериалът ‘The Wonder Years’ е официално подновен за втори сезон.

 Какъв е сюжетът на ‘The Wonder Years’?

 Сюжетът е вдъхновен от едноимения сериал от 1988 година. Това е оригинална комедия за порастването, която разказва историята на семейство Уилиамс по време на късните години на 60-те. Историята е разказана от гледната точка на въображаемото дете Дийн, което е на 12 и как той се справя с израстването в чернокожо семейство от средната класа в Алабама. Ще ни разкаже за своите приятелства и за уроците, които е научил по пътя. Интересна и забавна история за неволите и ежедневието на едно типично семейство. 

 Какъв е актьорският състав на ‘The Wonder Years’?

 В сериала участват следните актьри: Дон Чийдъл, разказвач е възрастният Дийн Уилиамс, Елиша Уилиам, в ролята на Дийн Уилиамс, Дуле Хил, в ролята на Бил Уилиамс, Сайкон Сенгблох, в ролята на Лилиан Уилиамс, Лаура Кариуки, в ролята на Ким Уилиамс, Джулиан Лернер, в ролята на Брат Хитман, Амари О’Нийл, в ролята на Кори Лонг и Милан Рей, в ролята на Кейса Клемънс.

 Какъв е продуцентският състав на ‘The Wonder Years’?

 Фред Савидж изпълняваше ролята на изпълнителен продуцент и директор на първия сезон на сериала, до уволнението му от Disney, породено от множество оплаквания за неправомерно поведение. Обвиненията бяха разследвани и доведоха до уволнението му. Въпреки добрата му работа, тези обвинения не можеха да бъдат пренебрегнати от студиото.

 Изпълнителни продуценти на ‘The Wonder Years’ са: Лий Даниелс, Саладин Патерсън, Марк Велез и Боб Дейли. Сериалът е продуциран от 20th Television, част от Disney Television Studios.


Публикувано на 14.05.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
The Wonder Years

Действието се развива през късните 60-те години и хвърля носталгичен поглед върху семейство Уилиямс, семейство от средната класа, което живее в Монтгомъри, Алабама, през очите на 12-годишния Дийн. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации