Снимка за 'Tom Swift': Новият спин-оф на 'Nancy Drew'!

'Tom Swift': Новият спин-оф на 'Nancy Drew'!

 CW разширява вселената на 'Nancy Drew', след дълго очакване спин-офът на сериала е факт: 'Tom Swift'! Персонажът на Том вече ни бе представен в епизод на 'Nancy Drew' миналият май, където в неовата роля влезе актьорът Tian Richards.

 Какво да очакваме от 'Tom Swift'?

 Това е персонаж с богата история датираща още от 1910 година, когато излиза първият том на книгата. Създателят на Том е Edward Stratemeyer, но през годините голяма част от томовете са написани от писатели в сянка, като един от най-често срещаните псевдоними е Victor Appleton. В оригинала си книгите засягат теми свързани с науката, изобретенията и технологиите, във времето книгата е имала множество адаптации под разнообразни форми, от изяви в телевизията до настолни игри, но CW са ни подготвили един по-модерен и актуален прочит на историята.

 Ако преди 'Tom Swift' е олицетворявал американската мечта в лицето на младо момче, момче което има безброй възможности пред себе си, то сега облика на този герой ще претърпи голяма промяна. Том ще е едно странно чернокожо момче и ще притежава много качества които обществото е определило като не много 'нормални'.

 Ще проследим приключението на Том, как се превръща от едно странно момче в един странен мъж. Естествено ще имаме наука, изобретения, а цялостно предаването ще е изключително информативно и вълнуващо!

 

Публикувано на 03.09.2021 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации