Снимка за 'Virgin River' е подновен за 4-ти и 5-ти сезон!

'Virgin River' е подновен за 4-ти и 5-ти сезон!

Netflix поднови романтичната драма 'Virgin River' за два нови сезона. Това ни стана ясно след официално изявление от платформата вчера сутринта. Сериалът ще получи 20 нови епизода, нещо, което те пазят само за най-добрите си попадения - а първите сезони на 'Virgin River' се представиха повече от добре.

Първите два сезона излязоха през късната 2020 година/ ранна 2021, а трети сезон излезе това лято. Шоуто прекара много време на 1-вото място в класацията на Netflix, побеждавайки продукции като 'The Crown' и 'Manifest'.

Важни моменти от последния сезон включваха (не се притеснявайте, няма спойлери) погребение, пожар, развод, ураган, нова любов и един отворен край, способен да побърка всеки фен. В него участваха Александра Брекенридж, Мартин Хендерсън, Колин Лаурънс, Бенджамин Холингсуърт, Лорън Хамърсли, Грейсън Гърсли, Зиби Алън, Марко Гразини, Анет О'Туул и други.

Сериалът е базиран на хитовата поредица романи на Робин Кар. Разказва историята на медицинска сестра, изиграна от Александра Брекенридж, която се мести в малкото изолирано градче Вирджин Ривър, Калифорния, в търсене на ново начало. Там тя разбира, че животът няма да бъде толкова лесен, колкото го е очаквала да бъде. Тя трябва да се научи как да излекува себе си, преди да успее да направи Вирджин Ривър свой дом. Какво и кого намира тя там, гледайте, за да разберете.

Можете да намерите излезлите вече сезони на стрийминг платформата.

Публикувано на 21.09.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Virgin River

Сериалът е базиран на хитовата поредица романи на Робин Кар. Разказва историята на медицинска сестра, изиграна от Александра Брекенридж, която се мести в малкото изолирано градче Вирджин Ривър, Калифорния, в търсене на ново начало. Всички новини за сериалът

Коментари


Няма коментари


Препоръчано
Снимка за публикацията 'Манифест': Подновен за четвърти сезон!
TV
'Манифест': Подновен за четвърти сезон!

Адрияна Кръстева - 28.08.2021

Снимка за публикацията 'Good Omens' - подновен за 2-ри сезон!
TV
'Good Omens' - подновен за 2-ри сезон!

Вяра Тъпчева - 30.06.2021

Снимка за публикацията 'Transformers 7' - заглавие и детайли.
Филми
'Transformers 7' - заглавие и детайли.

Вяра Тъпчева - 24.06.2021

Подобни публикации