Снимка за 'XO, Kitty' с Ана Каткарт е поръчан от Netflix!

'XO, Kitty' с Ана Каткарт е поръчан от Netflix!

Netflix даде зелена светлина на spinoff-а на 'To All The Boys' с Ана Каткарт в главната роля! Продукцията се казва 'XO, Kitty' и засега ще има 10 епизода. Това е първият сериал, чието създаване следва след успеха на оригинален филм на Netflix. Това винаги е била една от големите цели на платформата и най-накрая тя ще стане реалност - по този начин те увеличават своето портфолио, не само с филми, ами и със сериали - едновременно!

Епизодите ще са по 30 минути, а жанрът ще бъде драматична комедия. Сериалът е вдъхновен от поредицата популярни романтични комедии на Netflix - 'To All The Boys I've Loved Before', 'P.S. I Still Love You' и 'Always And Forever, Lara Jean', а самите те от едноименната поредица книги на Джени Хан. Самата Джени Хан работи по филмите, главно по сценария, заедно с режисьора Шивон Вивиан.

В 'XO, Kitty', главната героиня Кити Сонг Кови си мисли, че знае всичко за любовта. Но след като се мести на другия край на света, за да се събере с приятеля си след дълга връзка от разстояние, тя бързо разбира, че връзките са много по-трудни, когато твоето собствено сърце е в опасност.

Хан ще работи по новия сериал в партньорство със Саша Ротчайлд. Те двете са и в ролята на продуценти, заедно с Мат Каплан от ACE Entertainment.

Кити играеше важна роля и във филмите, където открадна сърцата на милиони зрители от цял свят. В интерес на истината тя е тази, която започна всичко - в първия филм момичето намира кутия, пълна с писма, и ги разпраща до когото са адресирани, без много да му мисли. Писмата обаче са на нейната по-голяма сестра Лара (Лана Кондор), написани до всички момчета, които някога е обичала... но с ясното желание никога да не ги изпраща!

Каткарт започва своята кариера с детската телевизионна програма 'Odd Squad', една от първите и роли, за която дори получава няколко номинации за различни награди. Участва също така във втората и третата част на филмите на Disney Channel 'Descendants', 'Spin' и 'Fast Layne', 'Zoe Valentine' на Brat TV и 'Once Upon A Time' на ABC. Вълнуваме се да я видим със свой собствен сериал и следим с интерес нейната кариера!

Публикувано на 20.10.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации