Снимка за 'Pretty Little Liars, Original Sin' - нов трейлър ни запознава с новите жертви на 'A'!

'Pretty Little Liars, Original Sin' - нов трейлър ни запознава с новите жертви на 'A'!

HBO Max пуснаха официалния трейлър на 'Pretty Little Liars: Original Sin' малко преди дебюта на сериала на 28-ми юли. 

Новият сериал излиза 5 години след финала на оригинала 'Pretty Little Liars' и се фокусира над нови герои в измисления град Милууд, Пенсилвания, с множество намеци към иконични хорър филми - например 'Carrie' и 'Halloween'.

Преди 20 години редица трагични събития разтърсват Милууд. Сега, в настоящето, група тийнеджърки - новите малки лъжкини - се намират в центъра на последствията и тормозени от нов анонимен враг те трябва да платят за греховете на родителите им, извършени 20 години по-рано, както и за техните такива. В мрака, хорър драмата ни закарва далече от Роузууд, но в същата вселена - ново поколение на лъжкините започва своя път. 

Кастът включва Бейли Мадисън, Чандлър Кини, Зариа, Майла Пайлс и Майа Рефико в ролите на момичетата. Участват още Малори Бетчел, Шарън Лийл, Елена Гууди, Леа Салонга, Ерик Джонсън и Алекс Айоно. 

Сериалът е продуциран от Muckle Man Productions и Alloy Entertainment, с подкрепата на Warner Bros. Television. Марлийн Кинг, създателката на оригиналното шоу, Майкъл Граси, Каролин Бейрън, Лесли Моргенщайн и Джина Джироламо са изпълнителни продуценти. Историята е базирана на бестселър поредицата на Сара Шепърд. 

Първите три епизода от 10-те на сезона ще излязат в четвъртък, 28-ми юли, два нови ще последват на 4-ти август, а след това още два на 11-ти. Последните три ще се излъчат на 18-ти август.

Можете да гледате трейлъра долу.


Публикувано на 07.07.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Pretty Little Liars: Original Sin

Преди двадесет години поредица от злощастни събития разкъсва градчето Millwood. Миналото е минало, но ето, че се появяват нова група от малки лъжкини, които са тормозени от неизвестен злодей, дали история ще се повтори и духовете от миналото ще изплуват? Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации