Снимка за 'Queer as Folk' - прекратен.

'Queer as Folk' - прекратен.

Ребуутът на 'Queer As Folk' не живя дълго. Peacock реши да не продължи сериала за 2-ри сезон. Той бе създаден от Ръсел Т. Дейвис и Стивън Дън, по британския оригинал със същото име, отново от Дейвис.

Новата версия излезе на 9-ти юни и проследяваше група приятели от Ню Орлиънс, чиито животи се променят, след като ги сполетява трагедия.

Участваха Девин Уей, Фин Аргъс, Джеси Джеймс Кейтел, Си Джи, Джони Сибили и Раян О'Конъл. Като гост звезди видяхме още Ким Картъл, Джулиет Луис, Ед Бегли Джуниър и Найл ДиМарко.

Дън сподели тъжните новини в Инстаграм.

'Беше истински дар, нещо, което не се случва често, в тези времена и тази държава, да създадем толкова безстрашно шоу като 'Queer As Folk'. Това преживяване промени животите ни завинаги и сме безкрайно благодарни, че намерихме това ново семейство', написа той в поста си. 'Знаем колко означаваше всичко това за феновете и въпреки че сме с разбити сърца от решението, че няма да има повече епизоди, искаме да благодарим на всички, които се влюбиха в Броуди, Мингъс, Рути, Ноа, Шар, Джулиан, Дадиус, Бъси, Марвин, Джуди и Бренда. Благодарим, че имахме шанса да почетем нашето общество и се гордеем много с нашето шоу.'

Лий Айзенберг, Емили Брехт, Дейвис и Никола Шиндлер продуцираха, заедно с Луис Педерсън от страна на All3 Media International. Стивън Дън режисира пилотния епизод и още няколко, а Джаклин Муур беше сценарист по проекта.

Това е вторият римейк от страна на Америка на британския сериал. Първата адаптация се излъчваше по Showtime от 2000-та до 2005-та година. Тази първоначално беше планирана от Bravo, преди да се премести на Peacock. 

Публикувано на 25.09.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Queer as Folk

Животите и любовните приключения и неволи на група гей приятели, живеещи в Питсбърг, Пенсилвания. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации