Снимка за 'Снеговалеж' - премиерна дата на 6-тия и последен сезон!

'Снеговалеж' - премиерна дата на 6-тия и последен сезон!

Шестият и последен сезон на 'Snowfall' ще дебютира в сряда, 22-ри февруари 2023-та година с първите два епизода наведнъж.

Сериалът разказва за неофициална CIA операция, която помага за разпространяването на кокаина из обществото на южния Ел Ей. 

Действието се развива през октомври 1986-та година в новия сезон и гражданска война заплашва да разруши семейство Сейнт. Франклин (Дамсън Идрис) е отчаян и е принуден да обере леля си Луи (Анджела Луис) и чичо си Джером (Амин Джоузеф), след като бива съсипан от бившия CIA служител Теди МакДоналд (Картър Хъдсън). Междувременно, Луи се заема с ролята на Франклин, подкопавайки племенника си и създавайки конкурентна империя. Франклин е на път да загуби всичко, което е създал и всички, които обича. Чака го тежка работа и много предизвикателства, за да се измъкне от тази каша. Когато ножът опре до кокъла, в какво ще се превърнеш, за да оцелееш?

Създаден от Джон Сингълтън, Ерик Амадио и Дейв Адрън 'Snowfall' е продуциран от тях и още от Томас Шлам, Майкъл Лондон, Тревър Енгълсън, Жули Дежой, Джон ЛаБрушери и Уолтър Мозли.

'Snowfall' - постер!
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 22.12.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Снеговалеж (Snowfall)

"Снеговалеж“ е криминална драма, която проследява зората на крак кокаиновата епидемия и невероятното въздействие, което има тя върху културата на града. Сериалът показва историите на няколко различни герои, които се пресичат. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации