Снимка за 'Снеговалеж': Премиерна дата на пети сезон!

'Снеговалеж': Премиерна дата на пети сезон!

 Днес е първият ден от зимата, а в гората има ‘Снеговалеж.’

 FX обяви официалната премиерна дата за пети сезон на хитовата драма, чийто четвърти сезон беше обявен за най-гледаната телевизионна серийна продукция за 2021. Дългоочакваната дата е факт – 23-ти февруари, 2022г.!

 Какъв е сюжетът на сериала?

 Годината е 1986-та, а ‘Снеговалеж’ проследява Франклин Сейнт и цялото му семейство, които достигат до прага на най-дивите си почти и точно на ръба на възможността да имат всичко, което някога се искали – почвата под краката им почва да се разпада. Внезапната смърт на баскетболната звезда Лен Биаз оглавява новините за кокаиновата епидемия, целта както на демократичните, така и на републиканските създатели на закони. Правоприлагащите органи са на прага на война и милитаризацията на полицията в Лос Анджелис продължава, тъй като полицията и политиците решават, че единственият начин да се справят с този нарастващ бич е чрез сила – и създаването на новите звена CRASH (Ресурси на общността срещу уличните хулигани).

 Улиците на централен южен Лос Анджелис никога не са били толкова опасни докато семейство Сейнт навигира полиция, воюващите банди и CIA. Най-голямата опасност за семейството са самите те, опитвайки се да не позволят на алчността и егото да не ги унищожат.

 “’Снеговалеж’ се радва на заслужения успех на четвърти сезон и сме развълнувани да го продължим с още един експлозивен сезон през следващата година. – казва Ерик Шриер от FX Entertainment.”

 Какъв е продуцентският състав?

 Създатели на сериала са Сингълтън и Ерик Амадио. Шоурънър е Дейв Андрол. Сериалът е продуциран от FX Production. Изпълнителни продуценти са Томас Шламе, Майкъл Лондон, Тревър Енгелсон, Леонард Чанг, Уолтър Мозли и Джули Дежое.


Публикувано на 23.12.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Снеговалеж (Snowfall)

"Снеговалеж“ е криминална драма, която проследява зората на крак кокаиновата епидемия и невероятното въздействие, което има тя върху културата на града. Сериалът показва историите на няколко различни герои, които се пресичат. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации