Снимка за 'What We Do In The Shadows' -подновен за два нови сезона!

'What We Do In The Shadows' -подновен за два нови сезона!

'What We Do in the Shadows' бе подновен за пети и шести сезон по FX.

Четвъртият сезон на комедията ще дебютира на 12-ти юли, вторник по FX и на следващият ден ще излезе на стрийминг платформата Hulu, където в момента можете да намерите първите три сезона. 

'Има още много живот, останал в нашите любими вампири от Стейтън Айлънд, и от FX не можем да бъдем по-развълнувани да добавим два нови сезона към този феноменален сериал', каза Ник Град, президент на FX Entertainment. 'What We Do in the Shadows' успява да впечатли по много начини, от брилятния каст до изненадващите гост звезди, както и изключително талантливите продуценти, писатели и режисьори. Нямаме търпение да ви покажем 4-ти сезон, особено сега, когато знаем, че още два предстоят.' 

Сериалът скоро ще бъде достъпен в Южна Америка на платформата Star+.

Първите два сезона донесоха 10 номинации за наградата Emmy, а трети сезон също е обмислян за номинация. Наскоро той беше номиниран също така за наградата на критиците, в три категории, включително най-добър комедиен сериал.

Сериалът е базиран на филма от 2014-та на Жемайн Клемент и Таика Уайтити. Той разказва за вампирите съквартиранти Нандор, Ласзло, Надя и Колин Робинсън и за техните опити да оцелеят в модерния свят на Стейтън Айлънд, с помощта на техния приятел човек Гилермо. 

В главните роли виждаме Кайван Новак, Мат Бери, Натасия Деметрио, Марк Прокч и Харви Гюлен, а продуценти са Пол Симс, Клемент, Уайтити, Стефани Робинсън,  Сам Джонсън, Гарет Баш и Ели Буш.

Публикувано на 07.06.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации