Снимка за 'Superman & Lois': Елсас си заминава, кой е новият син на Супермен?

'Superman & Lois': Елсас си заминава, кой е новият син на Супермен?

 С доза съжаление, ви съобщаваме, че Джордан Елсас няма да се завърне в предстоящия трети сезон на ‘Superman & Lois’. Резултатът от това е ясен – трябва да се открие негов заместник, който да наследи, достойно, ролята. Решението е взето след неявяването на Джордан във Ванкувър, където се снима драмата на CW и DC.

 Изявление на Warner Bros.:

 “Джордан Елсас информира Студиото, че няма да се завърне за трети сезон на ‘Superman & Lois’, по лични причини. Ще бъде направен повторен кастинг за ролята на Джонатан Кент.

 Все още липсва коментар от Елсас или екипа му, в който да разкаже повече за решението си. Дочухме, че Елсас се бори със сериозни лични проблеми, някои от които свързани с психическото му здраве, за които продуцента е разбрал. Също така, ситуацията е малко мъглява, що се отнася до това дали актьорът е напуснал доброволно или е бил уволнен.

Не е ясно дали Елсас е ваксиниран. Вярва се, че присъствието му на снимачната площадка миналият сезон е било по изключение, което бе потвърдено от негово Intagram стори, които бързо беше премахнато. В това стори, той пита дали ваксините работят. Както знаете, мерките в Канада са изключително строги и влизането на неваксинирани лица в страна – е напълно забранено. Скоро станахме свидетели на недопускането на Новак Джокович, тенис звездата, който отказа да се ваксинира срещу Covid. Естествено, това, в случая на Елсас, е само предположението, след като той не е възнамерявал да се върне в канадските граници.

Елсас беше в ролята на сина на Супермен – Джонатан. Чудесна роля и чудесно изпълнение, силно се надяваме, че наследникът му ще го замести достойно.

Публикувано на 17.08.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Супермен и Лоис (Superman and Lois)

Проследява най-известния журналист на най-известния супер герой от комикси в света през опита им да се справят със стреса, натиска и сложността, произтичащи от това да си родител в днешното общество. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации