Снимка за Дуейн Джонсън обяви, че 'Black Adam' няма да е част от новата глава на DC.

Дуейн Джонсън обяви, че 'Black Adam' няма да е част от новата глава на DC.

Дуейн Джонсън, заяви в социалните мрежи, че е разбрал от главата на DC Studios Джеймс Гън, че 'Black Adam' няма да е част от първата фаза на новия план на DC.

'DC и Seven Bucks се съгласиха да продължат да търсят най-добрите начини за Black Adam да се завърне в бъдеще във вселената на DC' написа Джонсън.

Новините идват след като Гън и партньорът му Питър Сафран обявиха, че Хенри Кавил няма да участва в бъдещия проект за Супермен, както и други големи новини, като например, че 3-тия филм на 'Wonder Woman' остава настрани. 'Black Adam' в момента е на разположение на платформата HBO Max и спечели повече от 391 милиона $ глобално.

Гън беше много зает в Twitter тази седмица, отговаряйки на въпросите на феновете за новия режим, защитавайки се от напатките на звездата от 'Justice League' Рей Фишър и отричайки факта, че Гал Гадот е уволнена от третата част на поредицата 'Wonder Woman'.

'Обичам Скалата и се вълнувам да видя какво ще направят той & Seven Bucks. Нямам търпение отново да работим заедно', написа Гън в мрежата.

Заявлението на Джонсън гласи следното:

'Скъпи мои приятели,

Исках сам да ви съобщя дългоочакваните новини за Black Adam и неговото бъдеще във вселената на DC.

Джеймс Гън и аз разговаряхме и стана ясно, че Black Adam няма да е част от първата глава на техния план. DC и Seven Bucks се съгласиха да продължат да търсят най-добрите начини за Black Adam да се завърне в бъдеще във вселената на DC.

Джеймс и аз се познаваме от години и винаги сме се подкрепяли и вярвали, че другия ще успее. Това не се е променило и аз ще продължа да го подкрепям и да се надявам, че DC (и Marvel) ще побеждават и постигат успех.

Вие ме познавате и знаете, че винаги съм директен и искрен с думите си.

Тези решения са взети от Джеймс и останалите главни личности в DC и те показват техните виждания за вселената през собствените им креативни възгледи.

След 15 години тежка работа да създадем 'Black Adam', съм изключителен горд от филма, който представихме на феновете по света. Винаги ще съм благодарен и изпълнен с обич от тяхната реакция.

Справихме се страхотно.

Към моите лоялни и страстни фенове, особено тези на супергеройския жанр - Обичам ви, Благодаря и винаги ще ви слушам и ще давам най-доброто от себе си.'


Публикувано на 22.12.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации