Снимка за 'Superman' - с Джеймс Гън и Бен Афлек, но без Хенри Кавил?

'Superman' - с Джеймс Гън и Бен Афлек, но без Хенри Кавил?

Шефовете на DC Питър Сафран и Джеймс Гън официално споделиха плановете си за 'Superman' -  сценарий, който пишат за ранните дни на мъжа от стомана. Не как Хенри Кавил е станал Супермен, ами нов актьор ще поеме ролята.

Хенри Кавил е бил информиран, че шефовете биха се радвали пак да работят с него, но историята на този супергерой поема по нов път. Той потвърди това, като каза, че неговият ред да носи перелината вече е отминал.

Дочуваме, че Сафрон и Гън разговарят с Бен Афлек и се опитват да го убедят да остане във вселената на DC, но като режисьор. Той също така ще се завърне в 'The Flash', който ще се завърне на 16-ти юни догодина.

Гън и Сафран планират да разкрият повече за своите планове за вселената през януари и в момента се срещат с различни таланти, които да споделят своите визии и идеи за бранда.

В туит Гън написа:

'Питър и аз сме готови за действие и не можеше да сме по-развълнувани. Ще можем да ви кажем повече за нашите първи проекти в началото на новата година.

В тези планове е и Супермен. В началните стадии сме, но знаем, че историята ни ще се фокусира над по-ранния живот на Супермен и той няма да бъде игран от Хенри Кавил.

Същевременно тъкмо имахме страхотна среща с Хенри и сме негови големи фенове. Ще се радваме да работим отново заедно в бъдеще.'

Супермен се е появявал в 8 продукции на Warner Bros, още с филма на Ричард Донър с Кристофър Рийв от 1978-ма година. Заедно всичките филми са спечелили повече от 3 милиарда $.


Публикувано на 19.12.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации